Når I lejer sommerhus i Assens, er I aldrig langt fra en lækker badestrand. Den skønne kyststrækning byder på masser af bademuligheder og der er strande for enhver smag. Så hvis I er på udkig efter en sommerhusferie i Danmark, som både tilbyder dovne dage på stranden og masser af sjove aktiviteter og pittoreske småbyer, er Assens et godt valg. De fleste af strandene ligger ud mod Lillebælt.

Strande nær Assens
  • Mariendal Strand

Helt tæt på Assens by, i den nordlige del, finder I Mariedal Strand. Den lavvandende strand består primært af sand og er meget børnevenlig. Der er fine faciliteter som parkering, toiletter og badebro i forbindelse med stranden. Lige ved siden af ligger et lille grønt område med borde og bænke hvor I kan holde picnic og grille jeres medbragte mad.

  • Helnæs Sommerland

Helnæs Strand der også er kendt under navnet Helnæs Sommerland, er en dejlig naturstrand med sten og sand. Man kan parkere ved stranden, der også har et tørkloset og ikke mindre end 3 badebroer. På hver side af stranden findes et græsareal, hvor I kan lege og sole jer. Stranden er også populær til wind- og kitesurfing.

  • Assens Næs Strand

En velbesøgt strand med mange faciliteter. Bortset fra et lille stenbælte i vandkanten, består stranden primært af sand. I kan parkere ved stranden, hvor der også findes toiletter og en kiosk. Der er adgang for kørestolsbrugere af en handikapvenlig badebro midt på stranden. Assens Næs Strand har blåt badeflag og sommeren igennem arrangeres flere forskellige aktiviteter på stranden.

Strand nær Assens
  • Aa Strand

Lavvandet badestrand med et lille stenbælte i vandkanten: stranden ligger 3 km. syd for Ebberup. Her finder I både toiletter, kiosk og parkeringsplads. Stranden er velegnet til wind- og kitesurfing.

  • Saltofte Strand

Den 20 meter brede sandstrand er omgivet af fredet natur. Man må derfor ikke parkere direkte ved stranden, men på parkeringspladsen i nærheden. Det er også ved parkeringspladsen man finder et tørkloset. Stranden har gode vindforhold for windsurfing.

  • Feddet Strand

Feddet strand er smal og består hovedsagligt af strandeng. Stranden er lavvandet, men her kan forekomme bølger. I kan parkere ca. 125 meter fra stranden som også har et toilet ved parkeringspladsen.

Sandager Næs Strand
  • Sandager Næs Strand

Den dejlige strand ved Sandagernæs ligger ved et sommerhusområde. Stranden er velegnet til wind- og kitesurfing og består primært af sandbund. Den børnevenlige strand har både parkeringsplads, toilet og blåt badeflag.

  • Løgismose Strand

Denne sydvendte strand ligger i Helnæs bugt. Den relativt smalle strand er omkranset af græsområder, hvor I kan sole jer og lege.

  • Damsbo Strand

I Helnæs Bugt finder I også Damsbo Strand. Den dejlige sandstrand er ca. 10 meter bred og her findes både parkering og toilet i forbindelse med stranden.