Strande på Fanø

Fanø er kendt for sine fantastiske strande og masser af rav. Mod vest finder I 15 kilometer af den flotteste strand, der er kendt som en af Europas bedste og mest sikre badestrande. Når I lejer sommerhus på Fanø, vil dage på stranden uden tvivl være et af højdepunkterne for hele familien. På stranden har I mange muligheder for leg og spil og i finder masser af gode læpladser i klitrækkerne, hvor der er plads til at slappe af. Desuden gør den lange strandstrækning det nemt at finde en god plads, hvor familien kan brede håndklæder og tæpper ud. 

Strand Fanø

 

Gode strande tæt på jeres sommerhus på Fanø 

De bedste badestrande findes fra Fanø Bad og sydpå over området ved Rindby Strand, hvor der også er afmærkede strandpladser til windsurfing og buggykørsel. I området mellem Rindby Strand og Sønderho Strand holder strandsejlerne og surferne til. Her kan I også lære at køre Blokart - en sjov aktivitet som er nem at lære, også for mindre børn. For ravsamlerne er Fanø et meget populært sted, da de flade strande og det saltholdige vand gør at ravet har nemt ved at flyde ind på strandene. At få en flot klump rav med hjem fra ferien, må være en af de allerbedste souvenirs, fra en ferie i et sommerhus i Danmark.

Aktiviteter på strandene på Fanø 

Fanø strand er en af de bedste strande i Danmark til aktiviteter på stranden. Stranden er Fanøs største legeplads og et paradis for badeglade feriegæster. Da stranden er meget bred og 15 kilometer lang er der plads til en hel masse aktiviteter, som hele familien kan være med til. Lejer I feriehus ved Rindby og tager lidt sydåpå finder I et aktivitetsområde, som også er kendt som buggy stranden. Her kan man surfe, både i form af wind- og kitesurfing, og køre med strandsejlere, i form af blokart, kite-buggy og landboard. Der er også en række mere velkendte aktiviteter såsom volleyball, kajak, ridning og selvfølgelig rig mulighed for nogle enestående vandreture langs kysten. Hvis vejret er til det, kan i altså nemt bruge en hel dag på stranden i jeres egen lille oase.

Ferie Fanø

Den gode badeferie på Fanø 

Vesterhavet er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark hos NOVASOL, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne