Falster og hovedsageligt Marielyst er kendt i turist-kredse for de fantastiske strande. Faktisk er Marielyst Strand flere gange kåret til Danmarks bedste strand. I kan f.eks. leje et feriehus i Marielyst og nyde disse fantastiske strande. Her kan I læse et udsnit af de mange andre fine strande på Falster.

Strande på Falster

Strande på Falster 

  • Sillestrup, Elkenøre: Fantastiske strande med hvidt sand og børnevenlige forhold. Strandene er helt ligeså brede som længere sydpå, men der kan nydes et enestående dyreliv på de mange stier langs kysten.
  • Marielyst og Bøtø: Utrolig børnevenlige sandstrande med lavt vand, flere revler og store klitter bag stranden. Her er der livreddere i skolens sommerferie. Bøtø strand er en officiel naturiststrand, så her kan de badeglade feriegæster forekomme både på- og afklædte
  • Sønder Aslev og Ulslev: Børnevenlige sandstrande med klitter og rent badevand, samt gode parkeringsmuligheder.
  • Havlykke: Fin sandstrand med små sten, samt klitter bagved stranden. Der er relativt lavt vand, hvorfor den er ideel til børn, men der kan forekomme store sten længere ude i vandet.
  • Gedesby: Stranden er en bred sandstrand, som er utrolig børnevenlig og kendt for sit rene badevand. Her er plads til badning, solbadning og en række strandaktiviteter.
  • Bruserup Strand: Stranden er en fredelig sandstrand, hvor man kan opleve et rigt fugleliv.

Sommerhuse på Falster 

Der er mange muligheder for, at leje et sommerhus på Falster, som ligger tæt på en af de dejlige strande. Vil I gerne holde ferie med havet som nabo, skal I blot angive i jeres søgning hvor tæt på vandet I gerne vil bo. Så kan I nemt danne jer et overblik over mulighederne og finde frem til det sommerhus som lige er jer. Skal I benytte jer af sommerhusudlejning i højsæsonerne, særligt om sommeren, hvor strand og hav tiltaler mange, er det en god ide, at være tidligt ud, hvis I gerne vil bo i første række. Det er altid disse sommerhuse som bliver booket først. 

Sommerhus tæt på strand Falster

De gode baderåd til jeres ferie

Når I holder badeferie i Danmark er det vigtigt at have respekt for vandet. En dag ved stranden bliver endnu bedre hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

Disse ovenstående er gode råd som generelt kan bruges når I lejer sommerhus på Falster. Det er nemlig vigtigt for os, at I har en dejlig ferie ved vandet.