Attraktioner på Falster

Falster er altid god for mange gode oplevelser, når der skal holdes ferie i Danmark. Med et sommerhus på Falster kan I nemt holde en ferie med både gode udflugter, som giver nye minder og I får tiden og pladsen til at slappe af, og bare nyde at det er feriietid. Der er et stort udbud af attraktioner på Falster samt i nærheden. 

Efter en oplevelsesrig dag på Falster, giver et sommerhus jer en privat ramme, hvor tiden er jeres og prgrammet er helt op til jer. Nyd at komme tilbage til sommerhuset efter en tur ud omkring på Falster, tænd op i grillen og åben en flaske god vin, mens I venter på de gode bøffer fra grillen. Det er ferie for alle pengene. 

Sommerhus Falster udlejning

 

Besøg Marielyst Golf & Fun Park

Golf & Fun Park i Marielyst var i 2005 Europas største Adventure minigolf anlæg og er idag blevet udviklet til noget endnu større. Idag er der både fodbold- og frisbeegolf, en Baseball Cage, Driving Range, Segway bane og en masse andre aktiviteter for de helt små. Alle variationerne af golf har 18 huller, så der altså flere timers sjov for alle aldre. Ikke langt herfra finder I også Marielyst golfklub med en række baner i forskellige sværhedsgrader. Banerne er en blanding af skovhuller og åbne fairways, hvor der er naturlige forhindringer såsom små søer og kanaler.

Ikke langt fra København 

Fra Falster kan I køre til København på ca. to timer og her venter den pulserende by med utallige oplevelser og seværdigheder. Hvis vejret er til det burde I tage på den famøse kanalrundfart, nyde en is i Nyhavn og se på den skønne arkitektur og kultur, samt besøge de mange kongeslotte, som Christiansborg og Amalienborg. Byen byder på et fremragende caféliv og en masse udsøgte gastronomiske oplevelser på de mange fantastiske restauranter. Er I til nye og spændende madoplevelser bør I tage en tur forbi Copenhagen Street Food på papirøen eller et smut forbi kødbyen. Her er også storslåede shoppingmuligheder på de mange torve og shoppingcentre rundt omkring i byen, hvor I vil finde alt fra små lokale butikker til velkendte designbutikker. I vil aldrig løbe tør for aktiviteter i København og storbyen er derfor et besøg værd.

Oplevelser i København

 

Familiens favorit attraktion på Falster  - Knuthenborg Safaripark

I Knuthenborg Safaripark, som ligger på Lolland, er der mange oplevelser og det er en god ide at afsætte hele dagen, for her venter dyr fra flere kontinenter. Tag ud i de smukke omgivelser, hvor både giraffer, zebraer, tigre, kænguruer, aber og næsehorn, bevæger sig rundt. Dette er en fantastisk oplevelse for hele familien! I parkens Limpopoland venter sjov og leg på den store natur- og vandlegeplads. Congo Splash i Limpopoland er Europas højeste, længste og stejleste vandrutsjebane, som også giver en pragtfuld udsigt over savannen. Knuthenborg Safaripark er en garanti på vilde oplevelser for små såvel som store - bestemt turen fra Falster til Lolland værd. 

Har I mod på en lidt længere køretur, så tag til Sjælland og besøge BonBon Land. En rigtig god familieforlystelsespark, som deler forlystelsesnavne med det kendte BonBon-slik, verdens sjoveste slik, kan selvfølgelig kun skabe: En verden af sjov! Her finder du mere end 60 sjove og spændende forlystelser for hele familien.

Ferie på Falster sommerhus

Attraktioner på Falster også i naturen tæt på sommerhuset 

På Falster er der alle muligheder for, at få masser af frisk luft og god motion, uden de store anstrengelser. Havet omkring Falster venter bare på, at en lystfisker kaster snøren ud. Der er fler egode fiskesteder på Falster - spørg evt. på NOVASOLs lokale kontor i Marielyst, hvis I er på udkig efter det bedste fiskested. Vandsport er også oplagt at dyrke når I er på ferie i sommerhuset på Falster. Sejlads, surfing og dykning - I kan gøre lige det I vil. Den smukke natur giver masser af gode muligheder for at gå ture og for at suse afsted på cyklerne. Tag lidt lækkert med i rygsækken og hold en pause, når I kommer til en skøn plet, hvor I kan nyde jeres ferietid sammen. Der arrangeres også flere ture med guide på Falster. Tag evt. forbi vores NOVASOL kontor i Marielyst, og spørg om de kender til nogle særlige arrangementer, som I kan deltage i, mens i er i sommerhus på Falster. NOVASOL Feriehusudlejning er nemlig mere end 

Indkøbsmuligheder

Lejer du et sommerhuse i Danmark i sommerhalvåret findes mindre dagligvarebutikker i stort set alle sommerhusområder og i Marielyst er der flere dagligvarekæder med helårsåbent. Udenfor sæsonen, og for større indkøb, henvises til Nykøbing Falster, der også byder på en gågade med en lang række specialbutikker. Om aftenen vil der være rig mulighed for at gå ud og se sig om i nattelivet i Marielyst såvel som i Nykøbing Falster.

Sommerhusudlejning Danmark

Sommerhusudlejning med sjæl

Tag evt. forbi vores NOVASOL kontor i Marielyst, og spørg om de kender til nogle særlige arrangementer, som I kan deltage i, mens i er i sommerhus på Falster. NOVASOL Feriehusudlejning er nemlig mere end en hjemmeside med flere tusinde sommerhuse på - vi har mange lokale kontorer både i Danmark og i resten af Europa, hvor medarbejderne er lokalekendte og altid klar til at dele ud af deres tips til området.

NOVASOL vil gerne være med til, at gøre jeres ferieophold i et af vores sommerhuse til en rigtig god oplevelse. Derfor har vi dels egne servicekontorer samt en central kundesservice, som I kan kontakte uanset hvor i Europa, I er på ferie. Vi kan derudover tilbyde leje af f.eks. sengelinned, håndklæder og barnesenge, så det ikke fylder op i bilen. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og vi udbygger løbende vores service samt de kundefordele I også får glæde af, som gæster hos os. I Danmark er der f.eks. rabat til en lang række af de største forlystelsesparker.