Aktiviteter på Falster

Spadser langs flade, hvide sandstrande, lyt til lyden af havet og nyd den friske havluft. Lyder det ikke som en perfekt dag ude? Der er et væld af forskellige aktiviteter på Falster, som giver mange god eoplevelser året rundt. Falster byder b.la. på attraktive shoppegader, en bred vifte af sports- og fritidsaktiviteter, og den er ikke alene velegnet som destination for børnefamilien, men også for naturelskere og individuelle feriegæster vil føle sig hjemme her. Så hvad venter du på? Dit hyggelige sommerhus på Falster fra NOVASOL venter allerede på dig.

Aktiviteter på Falster

Aktiviteter på Falster - brug naturen 

Landskabet omkring dit feriehus i Danmark er grønt, åbent og fladt. Ud over de kilometerlange sandstrande, tiltrækker indlandet med de skyggefulde skove og bølgende bakker også en del opmærksomhed. Terrænet er velegnet til mange forskellige former for udendørs aktiviteter. Du behøver ikke at bekymre dig om anstrengende ruter, da ruteprofilen generelt er flad og derfor ideel for alle. Uanset om det er på cykel eller til fods, er en tur i det grønne en velsignelse for hele kroppen. For resten står Danmarks største egetræ på Falster og imponerer med en diameter på 3 meter og en vægt på 100 tons – et foto med Valdemarsegen, som den hedder, er en god souvenir.

En dejlig måde at udforske Falsters landskab på er fra hesteryg. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter, tilbyder mange ridestalde ture rundt på hele øen. Et højdepunkt for alle ryttere er en strakt galop på stranden.

Et paradis for vandsportsentusiaster

På grund af sin direkte beliggenhed i Østersøen er Falster et paradis for vandsportsentusiaster. Du har valget om du bare vil slappe af på de lave strande for at nyde det kølige vand, eller om du vil bruge de optimale vindforhold til hurtig sejlads og surfing. Begge er muligt, når man lejer et sommerhus i Danmark på Falster. De lavvandede strande og rolige farvande er ideelle til familier med børn. Hvis du vil prøve noget nyt, kan du besøge kite- og windsurfingskolen Surfcenter Falster i Marielyst – her kan du lære vandsporten fra bunden.

Hvis du vil lære Falster at kende fra et helt nyt perspektiv, kan du prøve en kajak eller kanotur. Langs fjordene har du en fantastisk udsigt over den unikke natur. Udnyt de mange muligheder, prøv nye ting og hvil dig så om aftenen i din dejlige feriebolig på Falster.

Aktiviteter Falster

Familieferie i Danmark

Især børnefamilier kan tage på nogle fantastiske dagsture på deres ferie. Den skøre forlystelsespark Bonbonland byder på hurtige forlystelser, sjove dyreshows og børnevenlige karruseller, så de yngste feriegæster kommer heller ikke til at kede sig. En dag i Bonbonland er en uforglemmelig oplevelse fyldt med skæg og ballade. På Krokodille Zooen i Eskilstrup kan man få sig en anderledes zoologisk oplevelse. I stedet for aber og store kattedyr kan du her besøge krokodiller og alligatorer, såvel som slanger, øgler, frøer og skildpadder. Lær mere om den fascinerende verden af krybdyr og udvid dine horisonter hos Krokodille Zoo.

Ferie for enhver smag på Falster

På Falster kan du få din ferie lige som du vil have det. Uanset om du foretrækker nogle rolige dage på stranden, eller om du hellere vil have en hæsblæsende tur på surfbrættet, så kan du det her. Nyd de smukke omgivelser og bliv smittet af den livlige atmosfære på Falster. Tilbring en fantastisk ferie i et af NOVASOLs sommerhuse i Danmark – enten alene, med din udkårende eller med hele familien – Falster byder alle ferierende velkommen.

Falster aktiviteter