For langt de fleste er ture til stranden en selvfølge, når der holdes ferie i Danmark. Med mere end 7.000 km kyststrækning, er det næsten også umuligt at undgå de mange dejlige strande, som findes overalt i Danmark og som især ved Kattegat i øst, er yderst børnevenlige. Danmark har i de seneste år haft et højt antal soltimer sommeren over og badevandstemperaturen følger trop. Derfor er gode gamle Danmark et oplagt feriemål, hvis I ønsker jer en sand badeferie for hele familien. Lejer I et sommerhus på Djursland, kommer I til et område hvor husene ligger som perler på en snor, langs kysten. Dette er et oplagt feriemål for de glade feriegæster, som elsker en tur i bølgen blå og sole sig i det varme strandsand. Vælger I et sommerhus på Djursland, vil hele familien have rig muliged for at opleve de mange gode strande i området og hygge sig.

Strands på Djursland - Fjellerup

Populære strande på Djursland nær sommerhusene

  • Lystrup Strand er en smal strand, med lavt vand som er perfekt til de helt små badegæster.
  • Rygårde Strand er en børnevnelig strand med god plads til f.eks. boldspil. På de fine græsarealer kan man lægge sig, hvis man ikke er til for meget sand mellem tæerne.
  • Skovgårde Strand er en bred strand med børnevenligt lavt vand. Her er der gode muligheder for sejlads i kajak og surfing, samt prøve kræfter med kystfiskeri.
  • Fjellerup Strand er også god til børnefamilierne. Ved stranden er der udstillinger som fortæller om fiskeriet i området og fra badebroen kan der fiskes efter småfisk og krabber - noget som de fleste børn synes er rigtig sjovt.
  • Bønnerup Strand er bred og med god plads til alle. Stranden ligger i forbindelse med Bønnerup Havn, hvor der særligt i sommermånederne er masser af forskellige aktiviteter. I kan også kaste snøren i vandet fra molen og sikre aftensmaden.
  • Gjerrild Nordstrand er en fin sandstrand, der strækker sig så lang øjet rækker. I området kan man se mange trækfugle og når det blæser fra nord, er der gode muligheder for at finde rav. Fra Gjerrild Klint er der gode fiskemuligheder.
  • Grenå Strand er en af Danmarks bedste badestrande. Stranden er meget børnevenlig med lav vanddybde og fint sand. På stranden er der opstillet en beach volley bane og i sommerperioden er der kystlivreddere på stranden.
Sommerhus ved vandet på Djursland

Jeres sommerhus i Danmark

Når I skal finde jeres sommerhus i Danmark, kan I nemt søge blandt de sommerhuse som ligger tæt på strandene. I angiver blot i jeres søgning hvor langt der max. må være til vandet - god badeferie. Vi har alle former for feriehuse. Både de helt ned til vandkanten, hvor i får en fantstisk havudsigt, eller de omgivet af skøn natur, hvor børnen kan lege i fred og ro. NOVASOL Feriehusudlejning har sommerhus alle steder i Danmark samt mere end 20 lokale servicekontorer, hvor I kan få gode råd til jeres næste ferie samt hjælp til at finde det helt rette sommerhus for jer.