Elsker I at være på stranden, sommeren som vinter? Så er det helt perfekt, at leje et sommerhus ved Grenaa. Her er I nemlig altid helt tæt på en dejlig strand og godt badevand. Området ved Grenaa er nemlig kendt og elsket for masser af skønne, børnevenlige badestrande. Det eneste svære valg, er at bestemme ved hvilken strand, I gerne vil holde ferie i Danmark. Lejer i en af ferieboligerne i Grenaa, kan I sagtens besøge de øvrige strande i området, for der er ikke langt rundt på Djursland. 

Sommerhus ved Grenaa Strand

Grenaa Strand – én af Danmarks bedste badestrande

Grenaa strand ligger lige syd for Grenaa havn. Den børnevenlige strand med fint sand og klitter er velbesøgt, og her findes masser af faciliteter som toiletter, kiosk, parkeringsplads, rampe til kørestolsbrugere samt livredder i sommerperioden. Gennem hele sommeren kan I også benytte beachvolleybanen eller deltage i andre aktiviteter. Hvis I gerne vil være lidt for jer selv, kan I gå lidt længere sydpå ad stranden. Her er mindst lige så dejligt, og I har en smuk udsigt til Havknuden. VEd Grenaa strand finder I desuden Polderrevet, som er yndet fiskested for lystfiskere, der vil fange hornfisk og ørreder.

Bønnerup Strand – for hele familien

Når I lejer en feriebolig ved Bønnerup Strand, bliver I en del af et levende lokalsamfund med fiskere og lystsejlere. Den brede sandstrand med lavt vand er perfekt for strandløver og badenymfer i alle aldre. Her findes både toiletter, parkering og kiosk. Ligesom der også er skabt adgang til stranden for kørestolsbrugere. Tæt på stranden ligger der både cafeer, butikker og restauranter.

Sommerhus ved Fjellerup Strand

Fjellerup Strand – en perle med det hele

Skøn strand med brede klitter, fint sand og masser af revler, som børnene kan lege på. Fjellerup Strand har blåt badeflag og alle nødvendige faciliteter til en dejlig dag på stranden. Her findes både toiletter, iskiosk og flere parkeringspladser. Når I lejer sommerhus ved Fjellerup strand, har I samtidigt et hyggeligt badebymiljø lige ved stranden, hvor I kan spille minigolf eller spise frokost på en restaurant. Der ligger også et naturcenter ved Fjellerup strand, som er et besøg værd året rundt.

Gjerrild Nordstrand – enestående natur

Flot naturstrand med fint sand og skønne omgivelser. Stranden er børnevenlig og tilbyder toiletter og parkering. Ved Gjerrild Nordstrand er der fokus på naturen, og er I heldige kan I se både marsvin og sæler. Der findes gode stier til en gåtur langs stranden. Et sommerhus ved Gjerrild Nordstrand er det perfekte valg for naturelskere.

Lystrup Strand – rolig atmosfære

Dejlig strand med masser af atmosfære og idylliske omgivelser. Måske ikke den bedste sandstrand i området, men så kan den så meget andet. Her findes blåt badeflag, parkering lige ved stranden, toiletter og adgang for handikappede. Familiens yngste vil elske af lege på sandrevlerne, der viser sig ved lavvande. Lystrup Strand er også ideel, hvis I vil have ro og fred på stranden.

Store Sjørup Strand

Store Sjørup Strand – særpræget badestrand med banker

Når I vælger Store Sjørup Strand, er I omgivet af smuk natur. I skal gå igennem et stykke med lavt vand, for at komme til selve stranden på banken udfor kysten. Det er til gengæld hele gåturen værd, for når I lander her, er der hav så langt øjet rækker. Det vadehavsagtige område er et slaraffenland for masser af fuglearter, og I kan se både skarver, strandskader, ryler og andre fuglearter.

Skovgårde Strand – den ukendte perle

Dejlig, bred sandstrand med blåt badeflag og god plads. Den skønne strand er heldigvis en velbevaret hemmelighed, så en del af charmen er, at I her har god plads. Skovgårde Strand har både parkering og toiletter, men er ikke egnet for gangbesværede. Det lave vand betyder, at stranden er meget børnevenlig og her kan I også nyde en fantastisk solnedgang i det fredede landskab.

Når I drømmer om en sommerhusferie i Danmark, dovne dage ved stranden i kombination med hyggeligt bymiljø og masser af attraktioner i nærheden, er Grenå det oplagte valg.

Strande ved Grenaa