Aktiviteter ved Grenå Strand

Når I lejer sommerhus ved Grenaa, er I ikke kun i nærheden af mange sjove attraktioner og spændende seværdigheder, I har også mulighed for at prøve et hav af spændende aktiviteter ved Grenå. Den enestående natur på Djursland indbyder til masser af udendørsaktiviteter og udvalget er da også enormt, både til lands og til vands.

Aktiviteter ved Grenaa

Kyst og Fjordcentret - buksevand og vandraketter

Hos Kyst -og Fjordcentret er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. I kan sejle, fiske, leje kanoer, joller eller kajakker. Tilberede mad på bål eller tage på en ”waderstur” med indbygget buksevand og kigge på krible-krable dyr. Tag madpakken med, lav pandekager over åben ild eller grill jeres egne friskfangede fisk. Fra feriehuset ved Grenaa Strand er der ca. 45 min. kørsel til Kyst - og Fjordcenteret. 

Stenvad Mosebrugscenter – tag med Tørvegrisen på tur

På Stenvad Mosebrugscenter kan I deltage i masser af gratis aktiviteter. I kan dyste mod hinanden i hockey, fodbold og basket, eller spille skak samt kryds og bolle på kæmpe store spilleplader. Tag på skattejagt med en metaldetektor eller prøv kræfter med ”tørvevæltning”. På Stenvad Mosebrugscenter kan I også klappe og fodre kaniner og få en sjov tur i det lille minitog. Der findes både mulighed for at nyde medbragt mad, og mulighed for, købe lidt lækkert i cafeen. Fra jeres sommerhus ved Grenaa er der ca. 20 min. kørsel til Stenvad Mosebrugscenter. 

Cykelruter ved Grenaa

Vandre og cykelruter i den smukke natur  

Djursland rummer noget af den mest enestående natur i Danmark. Her er utallige vandreruter i alle sværhedsgrader, så det er bare at vælge. Prøv bl.a. kløverstierne, hvor I kan opleve alt fra Grenaas bymidte til istidslandskab. I Nationalpark Mols Bjerge finder I masser af skønne ruter for både gående, cyklister og ryttere. I kan også udforske Grenå Plantage, Løvenholmskovene eller Naturpark Randers Fjord.

Oplevelsespladser ved vandet for store og små 

Et enestående tilbud for jer, der vil vide mere om havet omkring Djursland, er aktiviteterne ved de 3 oplevelsespladser ved havet. I finder oplevelsespladserne ved Femmøller Strand, Fjellerup Strand og Bønnerup Strand. Leg og lær om havet på en sjov måde. Gå på opdagelse med en naturguide, se kutterne sejle ud og mærk den maritime stemning.

Aktiviteter Grenå

Sæt madding på krogen og tag med ud fisk

Når I lejer sommerhus i Grenå er I aldrig langt fra en fiskemulighed. Fiskesæsonen går helt fra marts til november. De bedste fiskesteder finder I på østkysten ud mod Kattegat. Ved Kolindsundkanalerne mod Grenå åen kan I fiske i et omfattende ferskvandssystem og bl.a. fange skaller, aborrer og bras. Bemærk at her kræves fisketegn. Der findes også flere ”Put and Take” søer i området, hvor I kan nyde en skøn dag i naturen.

Skal det være lidt vildere?

Tag familien med på en tur på skinnecykel ved den gamle station i Allingåbro. I kan også give den gas i Auning Kart Park, hvor I kan køre gokart og holde en pause i Pit Cafeen. I kan selvfølgelig også dyrke forskellige former for vandsport som f.eks. windsurfing, kitesurfing, kano og kajak.

Vil I forkæles?

Hvis I trænger til lidt ekstra forkælelses for krop og sjæl, kan I besøge Lübker Squares lækre spaafdeling. Her får I fornyet energi og mentalt overskud, i de luksuriøse omgivelser, der er skabt til velvære. For børnefamilien er det nok mere det subtropiske badeland der lokker. Her kan I lege og boltre jer i timevis.  Fra sommerhusene ved Grenaa er der ca. 25 min. kørsel til Lübker. 

Lübker Square

Hvorfor vælge sommerhus i Grenaa?

Når I vælger sommerhusudlejning i Danmark, er I altid tæt på både strande, spændende byer og sjove attraktioner. Få steder finder I dog så mange muligheder som på Djursland. Grenaa er derfor det perfekte valg for jer, som vil have det hele indenfor rækkevidde og kombinere sol, sand og vand med masser af sjove oplevelser og skøn natur.