Når I lejer et sommerhus ved Ebeltoft har I alle muligheder for at nyde det afslappede danske ferieliv på en eller flere af de mange dejlige og smukke strande ved Ebeltoft. I finder gode strande både nær by og i den smukke vilde natur samt tæt på vores sommerhusområder, hvor I ofte har en flot havudsigt fra sommerhuset. 

Når ferien holdes i gode gamle Danmark, kan man ikke komme udenom en dukkert i havet, dette på trods af at vejret ikke altid er at måle med de sydlige tropers varmestrøg. Der er dog sket et skifte de seneste år, her har vi i Danmark oplevet stigende badevandstemperaturer og et højt antal soltimer, hvilket bevirker, at flere og flere feriegæster vælger Danmark fremfor syden, når det gælder badeferie. Dette er blandt andet fordi vores strande i landet er skønne og yderst børnevenlige. I kan nemt lade jeres børn lege uhindret i vandkanten. 

Lej sommerhus ved de gode strande ved Ebeltoft

Strande ved Ebeltoft - dejlige og mange 

  • Vibæk Strand: En børnevenlig strand, men lavt vand. Stranden er visse steder lidt smal, men ofte er det lave vand lidt varmere end ved andre strande. Stranden ligger nær byen og et større sommerhusområde.
  • Dråby Strand: Fint hvidt sand og brede græs- og blomsterdækkede strandenge, gør stranden meget familievenlig. Langs stranden løber en grusvej, hvor det er nemt at finde steder at parkere.
  • Boeslum Strand: Dejligt badevand, der dog ret hurtigt bliver dybt. Da stranden vender ud til Kattegat kan bølgerne godt være lidt høje. Mange parkeringsmuligheder, kiosk og toiletter.
  • Ahl Strand: Her kan I nyde et rigt fugleliv, mens I daser på stranden. Vandet er lavt og varmt og visse steder er der masser af se under vandet, hvis I tager en snorkel på.
  • Egsmark, Handrup og Lyngsbæk Strand: Disse tre strande ligger alle ud til Ebeltoft Vig. Strandene er alle fine, dog lidt smalle på nogle steder.
  • Sletterhage Strand: Dette er ikke en badestrand, da her er dybt og strømfyldt. Tilgengæld er området perfekt til fiskeri og til en picnic i det grønne. Fra Sletterhage Fyr kan I nyde en smuk udsigt til Samsø og den lille udstilling om fyrets historie.
  • Følle Strand: Er en sydvendt meget børnevenlig strand. Det lave vand er oplagt til en tur med et lile fiskenet og for de helt små som bare lige skal dyppe tæerne. Denne strand ligger nær Rønde, cirka en halv times kørsel fra Ebeltoft. 
Strande ved Ebeltoft

Mere info om strande ved Ebeltoft 

Har I spørgsmål til strandene i området, er I velkomne til at kigge forbi vores kontor i Ebeltoft på Vibæk Strandvej, og spørge vores medarbejdere til råds. Vi har nemlig et lokalkontor i dette sommerhusområde, således at vores mange gæster kan få personlig hjælp og rådgivning. Her kan I også få svar på mere generelle spørgsmål om sommerhusudlejning i Danmark.

Overvejer I at leje sommerhus i Østjylland, men er lidt usikker på hvilket område I skal vælge, så kan I starte med at finde lidt inspiration ved at læse om at sommerhusudlejning i Østjylland. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I ikke kun det størdste udvalg af sommerhuse i Danmark og resten af Europa, I får også en personlige service og mere end blot adgang til et stort udvalg af ferieboliger i hele Europa.