Attraktioner nær Ebeltoft

Når I lejer sommerhus ved Ebeltoft, holder I ferie i et sand slaraffenland, hvor der altid er noget at lave og aldrig kedeligt! Her er masser af forskellige attraktioner nær Ebeltoft. Alt lige fra spændende museer, flotte dyreparker, forlystelsesparker og shoppingmuligheder. Derudover er der nær Ebeltoft noget af den smukkeste natur man finder i Danmark. I kan f.eks. opleve Nationalpark Mols Bjerge, det bakkede skovlandskab kan få pulsen op hos enhver.

Fra jeres private sommerhus i Ebeltoft, som må sige at være hovedstaden på Mols, kan I se frem til en ferie i hyggelige, afslappede og spændende omgivelser, hvor I blandt andet kan opleve byen med dens mange spændende butikker. Når I slentrer gennem de brostensbelagte gågader, vil I helt automatisk komme ned i gear og skal pulsen lidt op igen, så er en cykeltur rundt om byen eller i de bakkede landskaber helt oplagt. 

Attraktioner nær Ebeltoft

Attraktioner nær Ebeltoft med gode fordele

Når I lejer sommerhus på Djursland hos NOVASOL, får I adagang til masser gode fordele i netop dét område hvor i bestemmer jer for at holde ferie. Et eksempel i Østjylland er f.eks. rabat på entreen til diverse forlystelses - og dyreparker i det nærliggende område. Se de mange NOVASOL kundefordele og rabatter.

  • GIVSKUD ZOO startede i 1969 som Løveparken og havde de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der mere end 120 forskellige dyrearter i parken, ja sågar også dinosauermodeller i naturlig størrelse. Tag på safari i egen bil eller kør med safaribussen rundt og oplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.
  • I LEGOLAND® er der masser af fart, spænding og seje oplevelser for hele familien. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere. Kort sagt: Den sjoveste legeplads for hele familien. LEGOLAND har hvert år nye forlystelser, så et gensyn er bestemt værd at overveje, hvis i har besøgt parken før.
  • Djurs Sommerland er det perfekte sted for en familieudflugt, når I holder jeres familieferie i Danmark - det er en forlystelsespark i international topklasse og har de største nye forlystelser og et kæmpestort Vandland. Med mere end 60 forlystelser, har Djurs Sommerland alt, hvad legebørn overhovedet kan ønske sig – fra sjove familieforlystelser til hæsblæsende ture i rutschebanerne, hvor kun de sejeste tør være med!
  • Kattegatcentret er garabt for spændende, lærerige og mindeværdige oplevelser under havets overfalde. Mere end 250 forskellige arter af havdyr og fisk bor i Kattegatcentret - alt lige fra små søheste til store hajer. Rørebassiner og vandlegepladsen er et hit hos børnene. I det store udendørs bassin kan I følge træningen af de lærenemme og søde sæler. 
Attraktioner nær Ebeltoft - Kattegatcentret

5 spændende attraktioner i Ebeltoft 

I selve Ebeltoft by er der også et rigt udvalg af gode attraktioner nær jeres sommerhus. Ebeltoft er i sig selv en rigtig hyggelig by, som er perfekt til en slentretur i solen, ned af de snoede gader. 

  1. Når I ankommer til Ebeltoft kan I ikke undgå at få øje på byens største og måske mest kendte attraktion, nemlig Fregatten Jylland. Fregattens høje master ses på lang afstand. Fregatten Jylland og det tilhørende museum er spændende for både børn og voksne. Der er mulighed for, at komme med på guidede rundture, som også foregår på børnenes præmisser. 
  2. Lige ved siden af Fregatten Jylland kan I træde ind i en verden af glas. Glasmuseet Ebeltoft er bestemt også en attraktion i verdensklasse. Glasmuseet er et levende museum som viser både national og internaltinal glaskunst. I sommerperioden er der gang i museets glasværksted, hvor I kan se det fascinerende arbejde med at forme glas. 
  3. Mange har set foto af det fine, gamle rådhus midt i Ebeltoft. Det er nemlig et meget populært sted at blive gift, uanset hvor i landet, man kommer fra. Alle er meget velkomne til at kigge ind i rådhuset, også uden brudebuket i hånden. I vil træde ind i en sand tidslomme, når I bevæger jer rundt i de forskellige stuer samt i fangekælderen.  
  4. Foruden Det Gamle Rådhus indgår Farvergården samt Siamesisk Samling også i Museum Østjyllands udstillinger i Ebeltoft. I den flotte Farvergård kan I opleve hvordan der i gamle dage blev arbejdet med farvning af bl.a. garn. I kommer også til opleve forskellen på leveforholdene for arbejderen og herskabet. 
  5. Siamesisk Samling er en helt unik samling af dyr og etnografiske genstande fra Siam, det vi idag kender som Thailand. Samlingen er skabt af Rasmus Havmøller fra Ebeltoft. Han boede i perioden 1914-33 i Siam. Samlingen har et utal af udstoppede dyr, som Rasmus Havmøller selv har nedlagt. Museet blev åbnet helt tilbage i 1940.  

De mange attraktioner nær Ebeltoft og lige i centrum af byen, gør det nemt at få et oplevelsesrig sommerhusophold. Nogle dage kan bruge i Ebeltoft by - måske endda uden bil, hvis I lejer et sommerhus helt tæt på byen. Andre dage kan I pakke bilen og suse afsted. Der er aldrig langt til en spændende og ny oplevelse, når I har valgt sommerhusudlejning nær Ebeltoft!  

Det gamle rådhus - Ebeltoft

Indkøbsmuligheder nær sommerhusene i Ebeltoft

I sommerhalvåret finder I mindre dagligvarebutikker i stort set alle sommerhusområder, men udenfor sæsonen, og for større indkøb, henvises til byerne Ebeltoft, Rønde og Grenå. I Grenå og Ebeltoft finder I desuden gågader med en lang række specialbutikker. Generelt vil I få mange dejlige oplevelser når I lejer et feriehus i Ebeltoft. Her finder i også masser af lækre restauranter, cafeer og en biograf!

Hold ferie med NOVASOL 

Når du har valgt at leje et sommerhus hos NOVASOL Feriehusudlejning, så vil du hurtig opdage, at vi er mere end blot en hjemmeisde, hvor du kan bookes et sommerhus i f.eks. Ebeltoft. Hos os møder du NOVASOL medarbejdere, når du kommer for at hente nøglen til sommerhuset i Danmark. I hele landet har vi egen servicekontorer, som kan være behjælpelige med både praktiske spørgsmål under ferien og give jer gode tips til oplevelser i området. Medarbejderne kender nemlig området og har tit nogle insider tips, som måske ikke lige står i den lokale turistbrochure.