Attraktioner nær Ebeltoft

Når I lejer sommerhus ved Ebeltoft, holder I ferie i et sand slaraffenland, hvor der altid er noget at lave og aldrig kedeligt! Her er masser af forskellige attraktioner nær Ebeltoft. Alt lige fra spændende museer, flotte dyreparker, forlystelsesparker og shoppingmuligheder. Derudover er der nær Ebeltoft noget af den smukkeste natur man finder i Danmark. I kan f.eks. opleve Nationalpark Mols Bjerge, det bakkede skovlandskab kan få pulsen op hos enhver.

Fra jeres private sommerhus i Ebeltoft, som må sige at være hovedstaden på Mols, kan I se frem til en ferie i hyggelige, afslappede og spændende omgivelser, hvor I blandt andet kan opleve byen med dens mange spændende butikker. Når I slentrer gennem de brostensbelagte gågader, vil I helt automatisk komme ned i gear og skal pulsen lidt op igen, så er en cykeltur rundt om byen eller i de bakkede landskaber helt oplagt. 

Det gamle rådhus - Ebeltoft

Attraktioner nær Ebeltoft med gode fordele

Når I lejer sommerhus på Djursland hos NOVASOL, får I adagang til masser gode fordele i netop dét område hvor i bestemmer jer for at holde ferie. Et eksempel i Østjylland er f.eks. rabat på entreen til diverse forlystelses - og dyreparker i det nærliggende område. Se de mange NOVASOL kundefordele og rabatter.

GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO startede i 1969 som Løveparken og havde de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der mere end 120 forskellige dyrearter i parken, ja sågar også dinosauermodeller i naturlig størrelse. Tag på safari i egen bil eller kør med safaribussen rundt og oplev bl.a. løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og flodheste.

LEGOLAND®

I LEGOLAND er der masser af fart, spænding og seje oplevelser for hele familien. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere. Kort sagt: Den sjoveste legeplads for hele familien. LEGOLAND har hvert år nye forlystelser, så et gensyn er bestemt værd at overveje, hvis i har besøgt parken før.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er det perfekte sted for en familieudflugt, når I holder jeres familieferie i Danmark - det er en forlystelsespark i international topklasse og har de største nye forlystelser og et kæmpestort Vandland. Med mere end 60 forlystelser, har Djurs Sommerland alt, hvad legebørn overhovedet kan ønske sig – fra sjove familieforlystelser til hæsblæsende ture i rutschebanerne, hvor kun de sejeste tør være med!

Ferie Ebeltoft

Indkøbsmuligheder nær sommerhusene i Ebeltoft

I sommerhalvåret finder I mindre dagligvarebutikker i stort set alle sommerhusområder, men udenfor sæsonen, og for større indkøb, henvises til byerne Ebeltoft, Rønde og Grenå. I Grenå og Ebeltoft finder I desuden gågader med en lang række specialbutikker. Generelt vil I få mange dejlige oplevelser når I lejer et feriehus i Ebeltoft. Her finder i også masser af lækre restauranter, cafeer og en biograf!

Hold ferie med NOVASOL 

Når du har valgt at leje et sommerhus hos NOVASOL Feriehusudlejning, så vil du hurtig opdage, at vi er mere end blot en hjemmeisde, hvor du kan bookes et sommerhus i f.eks. Ebeltoft. Hos os møder du NOVASOL medarbejdere, når du kommer for at hente nøglen til sommerhuset i Danmark. I hele landet har vi egen servicekontorer, som kan være behjælpelige med både praktiske spørgsmål under ferien og give jer gode tips til oplevelser i området. Medarbejderne kender nemlig området og har tit nogle insider tips, som måske ikke lige står i den lokale turistbrochure.