I finder en masse fantastiske strande tæt på jeres sommerhus på Bornholm. Strandene på Bornholm er meget alsidige. Her finder I både brede sandstrande og strande med klipper, der går direkte ud i havet. Uanset hvor på øen I er i sommerhus, er der aldrig langt til de nærmeste strande på Bornholm, så I kan roligt pakke madkurven og finde badetøjet frem - husk solcremen.

Bornholm er jo kendt for de mange dejlige solskinstimer om sommeren. På Bornholms strande er biler ofte ikke tilladt, så familiens mindste kan trygt bygge eventyrlige sandslotte, eller måske en kopi af Hammerhus, i fred. De fleste steder er der også god plads, så I finder let jeres egen lille plet, hvor I kan nyde solskinsøens strande og det blå hav. 

Strande Bornholm - Dueoddde

Populære strande på Bornholm

I finder en masse fantastiske badestrande tæt på jeres sommerhus på Bornholm. Her er en liste over de mest populære strande på Bornholm:

  • Balka, Dueodde, Boderne: Sandstrandene er blandt de bedste i landet og meget børnevenlige, da I skal langt ud i vandet, før det bliver dybt. I sommerferien er der mange aktiviteter på strandene blandt de badeglade feriegæster. Biler ikke er tilladt
  • Snogebæk: Sandstrand, delvis med sten. Biler er ikke tilladt.
  • Sommer Odde, Østre Sømark, Vestre Sømark, Arnager, Stampen, Hasle: Sandstrande med sten. Biler er ikke tilladt.
  • Sandvig: Badebugt med fint sand og badebro beliggende nordligst på øen. Biler er ikke tilladt.
  • Melsted: Sandstrand med småsten og badebro, omgivet af klipper og klart vand. Biler er ikke tilladt. 
Strande på Bornholm

De gode baderåd til jeres ferie

Når I holder badeferie i Danmark, er det vigtigt at have respekt for vandet. En dag ved stranden bliver endnu bedre, hvis I husker de 5 baderåd:

1. Lær at svømme 

2. Gå aldrig alene i vandet 

3. Læs vinden og vandet 

4. Lær stranden at kende 

5. Slip ikke børnene af syne

Disse ovenstående er gode råd som generelt kan bruges, når I lejer sommerhus i Danmark. Herhjemme, er vi jo så heldige at have en rigtig lang kyststrækning, hvor den ene gode badestrand afløser den anden og indbyder til dejlige feriedage med sol, sand og vand.