Naturoplevelser på Bornholm

At holde ferie i et sommerhus på Bornholm er vidunderligt. Når I lejer et af vores mange sommerhuse på øen, har I det bedst tænkelige udgangspunkt for at få mange skønne naturoplevelser på Østersøens perle! Vi tilbyder sommerhusudlejning ved alle de bedste beliggenheder. Vi har sommerhuse ved den milde syd- og østkyst, og vi har sommerhuse ved den spændende og barske klippekyst langs øens nordside. Uanset hvor jeres sommerhus ligger, er der aldrig længere end ca. ½ times kørsel i bil til den allerfjerneste del af øen, hvorfor en cykel også kan være bekvemt. Så pak madkurven og tag ud på en hyggelig udflugt med besøg i Gudhjem, Allinge, Nexø, rundkirkerne og en indlagt picnic-pause i Almindingen. De mange naturoplevelser vil printe sig fast på nethinden i lang tid. 

Naturoplevelser på Bornholm

 

Naturoplevelser på Bornholm nær jeres private sommerhus

I kan også tage en dagsudflugt fra jeres sommerhus til Christiansø, et traditionsrigt og forunderligt øsamfund med ganske særlig status, langt ude i Østersøen. Her kan opleves en helt særlig natur og en stemning, hvor man virkelig oplever det som om 'tiden går meget langsommere'. Her er også fantastiske muligheder for at fiske og se på fugle. Mange af vore sommerhuse er udstyret med særligt henblik på lystfiskerens behov.

NOVASOL har mange års erfaring med sommerhusudlejning på Bornholm, så du kan roligt rådføre dig med vores dygtige rådgivere indenfor sommerhusudlejning. Når I vælger sommerhusudlejning på Bornholm, er oplevelserne så mangfoldige at I sikkert har ikke kan nå dem alle sammen på kun en ferie i sommerhus. Men, som man siger derovre: På gensyn!. Vi har også sommerhuse i resten af Danmark. Lej sommerhus i Danmark - nord, syd, øst eller vest - uanset, hvad I vælger, kan I altid opleve vores vidunderlige land fra en ny vinkel.

Sommerhus på Bornholm