Skal I holde ferie ved Dueodde på Bornholm har NOVASOL et bredt og solidt udvalg af kvalitets feriehuse, I kan vælge imellem. Vi har rigtig godt styr på sommerhusudlejning i Danmark. Nyd ferielivet i et feriehus i Danmark - og vælg Dueodde på Bornholm hvis I er til en bred, hvid sandstrand og masser af afslapning. Hos NOVASOL har vi det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning af feriehuse i hele Europa!

Sommerhus Dueodde

Feriehus ved Dueodde

At leje et af vores feriehuse i Dueodde er at træffe et godt valg. Sommerhusudlejning i Danmark bliver mere og mere populært. Og det er ikke så underligt. Det er en god og dejlig fornemmelse at lære sit eget land bedre at kende. Det er både herligt at blive overrasket over de eventyr, man ikke anede fandtes her, og befriende at nyde freden og roen ved det velkendte. I et feriehus i Dueodde fra NOVASOL, får I de helt rigtige rammer omkring jeres ferie i Danmark. Alle vores feriehuse er i høj kvalitet og I vælger selv hvor meget luksus, I trænger til. Få ny energi til sjælen i Dueodde på øen Bornholm. Lej et sommerhus i Danmark og mærk hvordan energien vender tilbage!

Hols ferie ved Dueodde Strand

Titlen er ikke officielt placeret. Men stranden ved Dueodde, ville utvivlsomt være en seriøs kandidat til titlen som Landets Bedste Badestrand. Den idylliske plet på solskinsøens sydspids er intet mindre end det perfekte sted at leje en feriebolig og slappe af i vandkanten. Stranden er meget børnevenlig, idet den er lavvandet op til 100 meter ud. Udover dette er stranden bred og der er høje klitter, så man har god mulighed for at finde sin egen lille plet på stranden. Hos NOVASOL tilbyder vi sommerhuse og ferieboliger på Bornholm, som med strand og omgivende natur er et af de mest attraktive ferieområder i Danmark. Ved Dueodde strækker stranden sig over flere kilometer på begge sider af øens sydspids og indbyder til en fantastisk ferie for hele familien.

Ferie ved Dueodde

Tips til sjove oplevelser til jeres ferie ved Dueodde

Vil man se strandparadiset lidt fra oven, kan man tage turen op i Nordens højeste fyrtårn og få et fantastisk overblik over Østersøen og resten af øen. Tæt ved strandparadiset ligger desuden det idylliske fiskerleje Snogebæk med gode indkøbsmuligheder, glaspusteri og røgeri. Der er altid masser at lave fra et sommerhus i Danmark, så det er bare om at komme ud i det blå!