Strande på Als

På den lille ø finder i et utal af store og dejlige strande, der tilmed er utroligt børnevenlige. De mange fantastiske strande er lettilgængelige fra alle NOVASOLs sommerhuse på Als, der kan lejes helt ned til vandet, hvorfra i kan nyde en smuk havudsigt, mens børnene leger i naturen. De mange strande på Als er meget forskelligartede, så der er noget for enhver smag. Uanset om I helst vil ligge ved en bred sandstrand med masser af aktivitet, eller I foretrækker en stille strand med god plads, så finder I det på Als. Fælles for alle strande på øen er, at de er lettilgængelige, har gode parkeringsmuligheder og fine toiletforhold. Mange af vores sommerhuse i Danmark ligger ved kysten, specielt på Als, og et sommerhus her, vil danne den perfekte ramme om en badeferie. Pak tæppet, madkurven og en god bog, så er I klar til en vidunderlig dag på stranden med den bagende sol. I kan lave en masse forskellige aktiviteter på strandene. Herunder windsurfe, spille beach volley, fiske, spille fodbold, flyve med drage og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser på Als.

Sommerhus tæt på strand Als

Strande på Als

  • Kegnæs: På Kegnæs er der rigtig gode bademuligheder ved den dejlige sandstrand. Her kan der også fisker, og især i foråret er fiskeriet godt her.
  • Skovmose: Den 5 km lange badestrand er uden tvivl en af de bedste strande på østkysten. Stranden er meget sikker og børnevenlig, da man har et godt overblik, og så er der en lækker sandbund - muligvis med småsten. Her finder i en dejlig badebro tæt på sommerhuset, hvorfra i kan hoppe i vandet.
  • Mommark Marina: Strand med både sand og mindre sten. Tæt ved stranden ligger den charmerende Mommark Havn, hvorfra der er færgefart til Ærø. Stranden ligger ud til Lillebælt, er her bliver det hurtigt dybt, hvorfor denne strand er knapt så børnevenlig. Stranden har det blå flag, hvilket signalere god forhold og rent vand.
  • Kettingskov/Asserballeskov: Der kan forekomme små sten på stranden. Der er god plads både i vandet og på stranden.
  • Lavensby: I roligt feriehusområde i fri natur finder man en dejlig strand med både sand og mindre sten.
  • Købingsmark: På nordspidsen af Als ligger Købingsmark med en dejlig badestrand. Der er både sandstrand og strand med små sten, som man dog kan undgå ved at benytte badebroen.
  • Drejby: En bred sandstrand, som er velegnet for børn. En af de bedste strande på Als, som er meget børnevenlig. Sandet er rigig lækkert og børnen elsker denne strand.
Sommerhus tæt på strand Als

Fem gode baderåd til jeres ferie

De danske have er noget ganske særligt, og selvom solen skinner, vandet er varmt og humøret er højt, så skal man altid passe godt på hinanden når I kaster jer ud i bølgen blå. Husk de 5 gode baderåd, som er gode at have i tankerne, uanset hvor I lejer sommerhus i Danmark, til en skøn ferie ved havet:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne