Med sine 321 km2 er Als Danmarks syvende største ø. Vælger I at leje et sommerhus på Als, får i sommerhuse tæt på smuk natur, børnevenlige strande, imponerende slotte, idylliske kroer, hyggelige småbyer og driftige købstæder med god mulighed for at shoppe og ose. Vore mange sommerhuse er fordelt over hele øen.

Oplevelserne står i kø for at blive udforsket. Pak picnic-kurven i jeres sommerhus og tag på en udflugt i Nørreskoven, Danmarksnæststørste bøgeskov. Jeres sommerhus er også det perfekte udgangspunkt for at opleve grænselandet med smukke ture langs Flensborg Fjord og en smuttur til Flensborgs mange shopping muligheder. Sønderborgs driftige handels- og underholdningstilbud frister også med spændende oplevelser i de krogede, gamle gader.

Ferie på Als

Oplev historiens vingesus fra sommerhuset på Als

Oplev historiens vingesus på Als, f.eks. ved et spændende besøg på Sønderborg Slot, hvor Christian II blev holdt fanget 1532-1549. Et ret så ukendt historisk kuriosum er Egen Kirke, der fra 1819 til 1864 var domkirke i et selvstændigt stift for Als og Ærø. Lejer I sommerhuse på Als finder I overalt på øen fortidsminder i form af gravhøje og bopladsfund, der vidner om Als' betydning i urtiden.

Sommerhuse på Als til lystfiskere

Er I fritidsfiskere, har vi mange sommerhuse , der er velegnet som base så I kan udnytte de fortrinlige fiskemuligheder på Als, mange af vore sommerhuse er udstyret med rensemulighed og ekstra fryserkapacitet. Vi har mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning på Als, og vor salgsafdeling er klar til at vejlede jer om valg af det helt rigtige sommerhus for jer. Vi kan allerede nu ønske jer en rigtig god ferie i jeres sommerhus på Als.

Sommerhus Als lystfiskeri

Sommerhus i Danmark

Vi tilbyder også sommerhusudlejning i det øvrige Danmark, hvor I kan leje store sommerhuse, sommerhus tæt på stranden og sommerhus med egen pool. Lej sommerhus i Danmark, der er helt sikkert et, der passer præcis til jer. NOVASOL sommerhusudlejning har arbejdet med udlejning af sommerhuse siden 1968, og løbende kommer der nye sommerhuse til udlejning.