Attraktioner på Als

Når i lejer et sommerhus på Als får I mulighed for at slappe helt af, nyde naturen og familien samt se, prøve og opleve en masse attraktioner i forlystelsesparken, til event, på stranden eller i naturen. Als har nemlig fået sin helt egen store attraktion Universe – en oplevelsespark udover det sædvanlige. Er I til badeferie med børnene, er I også kommet til det rigtige sted, Als har nemlig en række gode og rolige kyster, som er meget børnevenlige og hvor I, med ro i sindet, kan nyde den varme sol, mens de små bygger sandslotte og sopper.

Strand Als

Sommerhuse på Als nær lokale attraktioner

På Als kan I opleve en række lokale attraktioner og seværdigheder. Vær royal for en dag på Sønderborg Slot, der til enhver tid er et besøg værd, eller tag på opdagelse på Gendarmstien. Kongehusets sommerresidens Gråsten Slot er også indenfor rækkevidde. En tur til Frøslevlejeren nær Padborg er også oplagt. Museet har mange gode udstillinger, som også børn vil kunne forholde sig til. 

Historicenter Dybbøl og Dybbøl Mølle hører nærmest med til ferien på Als. De to attraktioner ligger lige overfor hinanden, i smukke omgivelser. På historicenteret kommer I helt tæt på krigen i 1864, både via udstillingerne og på de udendørs områder, hvor I kan se hvordan soldaterne boede, høre braget fra kanonerne, mærke soldaternes våben og meget mere. Den flotte hvide mølle, som er blevet et vartegn for området. står overfor museet. Fra det grønne område ved Dybbøl Mølle er der en smuk udsigt over fjorden. 

Nord-Als-Idrætscenter i Nordborg byder på aktiviteter for hele familien, hvis I har brug for et afbræk eller hvis vejret ikke arter sig til badeferie. Her finder I bl.a. en stor svømmehal, keglebaner, badminton, tennis mv. Mange af vores sommerhuse på Als er tilknyttet ordningen med ”gratis adgang til badeland”. Als er desuden et slaraffenland for golfentusiaster og byder på hele to skønne golfbaner, hhv. Nordborg Golfklub og Alssund Golfklub. 

Universe Als

Sommerhus ved oplevelsesparken Universe

En sjov og lærerig dag venter jer i oplevelsesparken Universe. 

Universe er spækket med levende naturfænomener, spændende teknik og sjove aktiviteter. Her kan hele familien tilbringe en underholdende og inspirerende dag og tilmed blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknik, der gør vores hverdag lettere. Prøv f.eks. en F16-flysimulator eller test evenerne på segwaybanen. Så kig ind og bliv: Vildt klog på naturlig vis!

Indkøbsmuligheder nær jeres sommerhus

Ved de fleste sommerhuse i Danmark finder I lokale dagligvarebutikker. På Als henvises til Nordborg i nord og Augustenborg samt Sønderborg i syd, for større indkøb. I Sønderborg finder I også en gågade med mange specialbutikker samt diverse dagligvarekæder og store indkøbscentre. For områderne på fastlandet henvises til hhv. Gråsten og Sønderborg.

Sommerhus Als