Aktiviteter på Als

Hvis du tilbringer din ferie i et sommerhus i Danmark på den smukke ø Als, har du fantastiske og alsidige muligheder for at få mange uforglemmelig oplevelser i løbet af denne tid. Uanset om du foretrækker at nyde den smukke, uberørte natur, kulturen eller være aktiv, på den 321 km store ø får du aktiviteter på Als for alle pengene. Øen Als er nok en af de smukkeste øer i Danmark og har så utroligt meget at byde på. Her finder du børnevenlige og brede sandstrande til svømning, mange seværdigheder og en bred vifte af aktiviteter. Vores sommerhuse på Als er ideelt beliggende og er derfor det perfekte udgangspunkt for at lære øen bedre at kende.

Ferie på Als

Badeferie på Als

Stranden ved Skovmose på Als er nok den bedste på øen. Denne 5 km lange sandstrand er meget bred og betragtes som særligt børnevenlig. Her kan du tilbringe dejlige dage på din ferie sammen med hele familien. Brug din tid på at bade og slikke sol, mens børnene kan plaske ubekymret i vandet og bygge sandslotte. Der er også mulighed for at sejle, flyve med drage og spille beachvolley, da stranden ved Skovmose har et volleyballnet. For lystfiskerne vil Als være et rent paradis på jord, for her finder du mange måder at fiske på. Øen har mange gode fiskepladser – du kan fiske fra kysten, på havet eller i en af de mange smukke Put & Take-søer. På Als har du også mulighed for at leje en båd til dine fisketure. Især havørred bliver fanget overalt. Tilbring din ferie i et sommerhus i Danmark og få unikke fiskerioplevelser hele året rundt.

Badeferie i Danmark

Naturoplevelser på din ferie i Danmark

Også i naturen venter der mange unikke aktiviteter på Als på dig. Her finder du udover et omfattende hedelandskab, også et smukt klitlandskab ved havet og ved søerne, nogle af Danmarks smukkeste skovområder. Skoven Nørreskov er den største skov på øen og den længste kystskov i Danmark og er særligt velegnet til vandreture og cykling. Der er mange skiltede vandreruter, såsom ”kulturruten”, der tager dig forbi imponerende stenaldermonumenter. Den største samling af stendysser i Nordeuropa findes i skovene Blommeskobbel og Oleskobbel. Hele Als’ naturlige skønhed vil du kunne opleve under din ferie i Danmark på Alsbanen – den 60 km lange sti fører fra Hardeshøj gennem Nørreskov til Fynshavn og derfra til den sydlige del af øen.

Aktiv ferie på Als

Kulturelle aktiviteter på Als

De kulturinteresserede feriegæster vil også gå en fantastisk ferie i møde på Als. De mange slotte og møller står klar til besøg. Nyd Sønderborgs unikke flair med sin smukke havn, historiske bygninger og gode indkøbsmuligheder. Du skal også besøge byen Norborg under din ferie på Als – her finder du hovedkontoret for Danfoss og den tilknyttede Danfoss Universe Science Park, som lover en spændende og begivenhedsrig dag for hele familien. Nord Als idrætscenter i Norborg er også sjovt for hele familien med den store indendørs swimmingpool, bowlingbaner, badminton og tennis. Golfspillere vil kunne nyde et slag golf på Norborg Golf Club og Alssund Golf Club.

Besøg øen Als og tilbring en spændende og afslappende ferie i private rammer i et sommerhus i Danmark.

Aktiviteter på Als