Ferie i Vestflandern

Der er ikke langt fra feriehuset i Vestflandern til havet. Hele Belgiens kyststrækning ligger i denne region. Provinsen Vestflandern har smukke naturlandskaber, specielt i Het Zwin som ligger tæt på den hollandske grænse. I det sydlige Vestflandern finder du Heuvelland, som er kendt for de bakkede mark- og skovområder, de store åbne landområder og et stort, enestående naturfredet område. Her er lagt op til en naturskøn ferie i Belgien

Ferie i Belgien

Attraktioner i Brügge

Hovedstaden i Vestflandern hedder Brügge. Den historiske bymidte her er en verdensberømt turistattraktion og en del af UNESCO-verdenskulturarven. På tur igennem byen kan du bland andet se det historiske klokketårn, som er en del af markedshallen og by arkivet. På den berømte borg i byen finder du rådhuset, St. Donaasproosdij og den tidligere villa af Brugse Vrije. Tager du en tur ned af Dijver, kan du se huse med de typiske trappegavle og i det fjerne kan du se tårnet af vor Frue Kirke. Brügge her også et par prægtige byporte og museer, herunder Gruuthuse museet og Groeninge museet.

Ferie i Vestflandern

Dagsudflugter og ture til kysten

Fra dit feriehus i Flandern er der ikke langt til et par fantastiske forlystelsesparker, som er perfekte til en dagsudflugt. Plopsaland De Panne er en berømt forlystelsespark, kendt for sine hurtige rutsjebaner og spændende vandattraktioner. I Sea Life Blankenberge parken er der søløver, hajer og mange andre fiske og dyrearter at se på. I Ypern ligger Bellewaerde Park. Det er en kombination af Zoologisk have og forlystelsespark.

Fra feriehusene i Vestflandern er der ikke langt til den belgiske kyst. Det mest kendte badested i Belgien er uden tvivl Oostende. I Oostende er der udemærkede indkøbsmuligheder, som for eksempel den berømte Kapellestraße. Nogle af de kulturelle skatte her, er frilandsmuseet Atlantikwall, museumsskibet Amandine og fort Napoleon, som absolut er et besøg værd. Og når du alligevel er her kan du jo også besøge Bredene, De Haan og De Panne.

Ferie i Brugge

Ferieboliger til alle 

Alle de feriehuse og ferielejligheder, der udlejes via NOVASOL, er privatejede og har derfor en unikt indretning, efter ejerens smag. I kan finde budgetvenlige og simple ferieboliger med det mest nødvendig udstyr, hvor der er fokus på samværet og de hyggelige stunder. I kan ligeledes holde ferie i vores mange store og luksuriøse ferieboliger, der har moderne og lækkert udstyr både indvendig og udvendigt. I kan for eksempel leje feriehuse med privat pool eller en fabelagtig udsigt, som kan gøre jeres ferie lidt mere afslappende. Hvis I vil have jeres hund med på ferien, kan I leje et af vores mange husdyrvenlige ferieboliger i Belgien. Det er meget populært hos vores gæster at tage hunden med på ferie, og det forstår vi godt. En ferie uden familien firbenede ven er for mange ikke den rigtige ferie. I kan tage jeres hund med helt uden ekstra omkostninger.