Attraktioner i Flandern

Når I tager på ferie i Flandern, kommer I til en region i det nordlige Belgien med masser af oplevelser. I de spændende og charmerende byer, som f.eks. Brügge og Bruxelles, er der masser af kultur og historie I kan udforske. De smukke gamle bygninger sætter en afslappet og hyggelig stemning og I vil nemt kunne bruge flere timer på at vandre rundt i de hyggelige gader og stræder. I vil bestemt heller ikke mangler gode madoplevelser eller for den sags skyld god øl. Belgien er nemlig et sandt paradis for dem som godt kan lide et godt glas øl. Mere end 1.500 forskellige øl brygges i Belgien. 

Attraktioner Flandern

Lækre ferieoplevelser i Flandern

Øl er bare et hit i Belgien og der afholdes ofte forskellige ølfestivaller. Festivalen Bruges Beer Festival, som foregår i Brügge, omtales ofte som en af de bedste. Her stiller de mange lokale brughuse op med smagsprøver på flere hundrede øl. Hvis I nu er i Brügge, så tag også lige et smut forbi ølmuseet og tag med på en tur gennem øllets historie.  

Trænger I til lidt sødt efter at have smagt på øllet, så kast jer over det lækre belgiske chokolade. I Flandern kan I smage noget af det bedste. Flanderns chocolatiers har et rigtig godt ry, for at producere de fineste chokolader. I Bruxelles kan I besøge chokolademuseet og endnu bedre komme med på guidede ture, som tager jer med rundt til steder som er forbundet med chokoladeproduktionen.  

Seværdigheder i Flanderne

Udover god øl og smagfuld chokolade, er der mange gode attraktioner i Flandern, som I kan besøge. Her har vi samlet et udpluk af både de kulturelle og de sjove attraktioner. 

  • Borgen Gravensteen i Gent
  • Det nationale søfartsmuseum i Antwerpen
  • Napoleons fæstning i Oostende; borg der blev bygget af Napoleon for at holde englænderne væk.
  • Manneken Pis i Bruxelles; Statuen skal symbolisere indbyggernes mangel på respekt
  • Atomium i Bruxelles; det største monument i Belgien fra verdensudstillingen i 1958

Familieattraktioner i Flandern

  • Zoologisk have i Antwerpen
  • Aquaqtopia i Antwerpen; lær om livet i fersk- og saltvand
  • Boudewijn søpark i Brügge
  • Bobbejaanland; sjov for hele familien med fart og spænding
Ferie Flandern

Feriehuse i Flandern

Har I fået lyst til at opleve den spændende region Flandern, så kan I hos NOVASOL Feriehusudlejning finde mange forskellige feriehuse, som kan danne base for jeres eventyr i Belgien. Feriehusene er alle forskellige og er til udlejning hele året rundt - også til en forlænget weekend eller en miniferie midt i ugen. Vil I gerne besøge andre regioner i Belgien, så kan vi også hjælpe med det, for i hele Belgien udlejes ferieboliger.