Book et weekendophold i et sommerhus og nyd en kort pause med familie og/eller venner i afslappende rammer. Et weekendophold lader jer nyde en pause fra hverdagen uden at skulle tænke for meget over planlægning og andre bekymringer. Vælg et sommerhusområde i Danmark eller en af vores kære nabolande og book et sommerhus i god tid eller endda på ankomstdagen – I bestemmer selv!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Weekendophold med mange fordele

Får I øje på et sommerhusområde eller endda et bestemt sommerhus i Danmark eller udland, så benyt søgekriterierne til at skræddersy jeres weekendophold! Et weekendophold i et sommerhus kan være praktisk af mange forskellige grunde. Når I overvejer et weekendophold bør der ikke være for mange bekymringer, da I både kan booke i god tid eller tage en impulsiv beslutning og rejse afsted samme dag. Vores last minute tilbud giver jer mulighed for at spare helt op til 50% på leje af et sommerhus med kort varsel. Her får I typisk mulighed for at leje sommerhuset op til dagen før ankomst og hvis I ønsker endnu kortere frist og booker samme dag bør I kontakte vores salgsafdeling - vi vil med glæde hjælpe jer gennem processen og få jer afsted med det samme! Overrask f.eks. din bedre halvdel med et romantisk weekendophold for to!

Det er især praktisk at leje et weekendophold i sommerhus, hvis I skal til et arrangement i den anden ende af landet og ikke kan eller ønsker at køre hjem samme dag. Et weekendophold består typisk af 2-3 overnatninger og prisforskellen er typisk så lille, at det kan betale sig at booke tre overnatninger selvom der kun er behov for to, så I ikke behøver at skynde jer ud af sommerhuset, når I skal hjem igen. Et sommerhus giver også en særlig frihed, da I lejer jer ind i private rammer og har større bevægelighed ift. ankomst og afrejse end i f.eks. hotelbranchen.

Weekendophold tilbud med kort frist

Luksus sommerhuse til weekendophold i Danmark

Vores sommerhuse i Danmark kommer i alle størrelser og former, så I kan få en ferie, der rammer præcis jeres krav og behov. Rejser I afsted med alle grene af familien eller med både familie og venner, så kan I f.eks. kigge på  vores store luksus sommerhuse med privat pool, aktivitetsrum og masser plads til både motion, leg og afslapning. Til en ferie med de nærmeste få er det selvfølgelig også muligt at leje et weekendophold i et mindre sommerhus, hvor der måske er et større fokus på beliggenhed eller bare ren tilgængelighed. Lej et sommerhus på Sjælland og nyd Nordsjællands idylliske badebyer eller et sommerhus på Vestkysten, hvor I finder alt fra strand til storby. Uanset hvor man lejer sommerhus i Danmark, så befinder man sig altid nær børnevenlige strande, fede attraktioner og god mulighed for afslapning og frihed. Det er især også berømt at leje et sommerhus på Bornholm til et weekendophold med venner og/eller familie. Vi har mange store sommerhus i vores populære områder som Blåvand, Djirsland og Marielyst. Skal det være rigtigt lækkert kan du leje sommerhus i Hvide Sande ved Vesterhavet. 

Bestil sommerhus i Danmark når det passer jer

I kan booke i god tid eller se vores last minute tilbud på sommerhuse i Danmark, når der skal tages impulsive beslutninger, hvor I kan spare helt op til 50% på lejeprisen! Vores last minute sommerhuse opdateres hele tiden, så I kan vente med at leje til I finder det perfekte feriehus. Denne liste har især gode tilbud på skæve perioder og miniferie såsom et kortfristet weekendophold i Danmark.

let et sommerhus på bornholm og få et dejligt weekendophold i danmark

Forlænget weekend i sommerhus

Hvis I ønsker en lidt længere pause fra hverdagen end blot en weekend, men ikke har mulighed for at rejse væk i f.eks. en hel uge, kan I selvfølgelig også booke et forlænget weekendophold i sommerhus. Når vi siger forlænget weekend i sommerhus, betyder det fleksibel ankomst og afrejse både før og efter weekenden, så I helt selv bestemmer hvordan jeres weekendophold skal se ud. Her kan en eller to ekstra overnatninger give plads til virkelig at nyde friheden og tiden med familien i et sommerhus. Endvidere giver en forlænget weekend også større bevægelighed ift. hvor I vil leje sommerhus, da en længere køretur til f.eks. et af vores nabolande bliver mere overskuelig. En meget populær mini ferie eller forlænget weekend, er påskeferien. Her kan du også booke sommerhuse med fleksibel ankomst og afrejse. Lej et af disse og få jer en uforglemmelig juleferie sammen i familien! 

Weekendophold i udland

Et weekendophold i sommerhus behøver selvfølgelig ikke være fastlåst til Danmark. Hos NOVASOL udlejer vi sommerhuse over hele Europa og mange af vores sommerhuse i udlandet kan også lejes i korte perioder. Vores Last Minute tilbud findes også i resten af Europa, så I kan nyde godt af disse rabater uanset hvor I vil rejse hen! Når blikket vendes mod et weekendophold i udlandet, er det især populært at rejse til et af vores kære nabolande, hvor distancerne ikke er så store: 

Se sommerhuse til weekendophold i Sverige

Se sommerhuse til weekendophold i Norge

Se sommerhuse til weekendophold i Tyskland

| Redaktør
(Først publiceret )