Røde kinder, frisk luft og masser af sjov i sneen – det er opskriften på den perfekte vinterferie i Tyskland. Uanset om I vil stå på ski eller bare boltre jer i sneen, er en feriebolig i Tyskland et oplagt valg. Især hvis det er første gang familien skal prøve kræfter med pisterne, eller hvis I har mindre børn.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Vinterferie i Tyskland for store og små 

I Tyskland er skiområderne børnevenlige og overskuelige, og så er der masser af aktiviteter udover skiløb. Her finder I både alpincentre, langrendsspor, skøjtebaner og kælkebaner, så der er noget for enhver smag og alder til en sjov vinterferie i Tyskland. Skal I på ski for allerførste gang, kan I tage på skiskole og leje alt nødvendigt udstyr på stedet. I kan selvfølgelig også leje langrendsski. Mange af områderne har snekanoner, hvis nu det hvid guld ikke kommer fra oven, klarer de det selv. 

Vinterferie i Tyskland

Vinterferie i Tyskland med plads til sjov og hygge

Lejer I en feriebolig i Tyskland til vinterferien, kan I bygge snemænd, lave snehuler, kælke og hygge jer indendørs med ild i brændeovnen og varm kakao. Den klare luft og alle de mange udendørs aktiviteterne er gode for både sjæl og legeme. En fantastisk, nærværende måde at være sammen på. Da Tyskland samtidig har rige kur-traditioner, er det altid muligt at kombinere vinterferien med forkælelse i et kurbad, medmindre I vælger en af de private feriehuse med pool og wellness. Prisniveauet i Tyskland er generelt lidt lavere end i Danmark, så et feriehus i Tyskland, er også et godt valg i forhold til feriebudgettet.

Vinterferie Tyskland

Vinterferie i Tyskland med masser af idyl 

De områder i Tyskland, der egner sig til vinterferie har det tilfælles, at de emmer af idyl og Alpe-romantik. Når I har brugt dagen på pisten eller i sneen, er det dejligt at hygge sig på et lokalt spisested med lækre specialiteter. I kan også tilberede jeres egne måltider hjemme i ferieboligen og nyde maden i ro fred. Vinterferie i Tyskland er for jer der gerne vil prøve vinterferie eller ski – nemt og bekvemt og uden at det koster en bondegård.