Det børnevenlige område Branäs, er den perfekte ramme om familiens vinterferie – også selvom I ikke skal stå på ski. Her kan alle få en dejlig, sjov og hyggelige vinterferie i de fine, hvide omgivelser. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hytter til vinterferie i Branäs

Den skønne sneklædte natur omkring Branäs giver rige muligheder for masser af sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. For alpin-skiløbere er Branäs et rent mekka – uanset om I er begyndere eller øvede, og især for børn. Branäs er nemlig blevet kåret som Sveriges bedste skiområde for børnefamilier, 10 år i træk.  Når I lader en hytte i Branäs danne rammen om jeres vinterferie i Sverige, kan I boltre jer på bobslædebakken, på de mange alpinpister eller i "Dream Parken" med masser af udfordringer for snowboardene. I "Fun Parken" finder I også forskellige hop, rails og en Big Air Bag for de legesyge.

Skiområde Branäs

Værd at vide om Branäs alpinområde

Det fantastiske alpin-område har et stort system af snekanoner. Det betyder, at sæsonen er både lang og meget snesikker. I kan vælge mellem 30 pister og 21 lifter, hvoraf én er den nyere 12 personers gondollift, der sikrer hurtig og effektiv transport til toppen. Den længste nedfart er 3000 meter, og I finder både lette og lidt mere udfordrende pister i området. Endelig råder Branäs over ikke mindre end 3 børneområder med øve-pister og legeområder. Det er muligt at leje alt udstyr på stedet, ligesom der tilbydes både skiskole og privatundervisning. Vil I hellere løbe på langrendsski i den skønne natur? Så er en feriebolig i Branäs et rigtig godt valg. Lige uden for døren finder I nemlig 28 km. velpræparere langrends- spor.

Hvad kan I ellers lave i Branäs?

Når I lejer et feriehus i Sverige om vinteren, er der masser af muligheder for aktiviteter udover skiløb. Læs en god bog foran brændeovnen, eller slap af i hytten med spil og varm kakao. Vil I være aktive, kan I tage på en snescootersafari i det idylliske, hvide landskab, eller I kan opleve en vild tur i hundeslæde. Desuden tilbydes der masser af sjov og leg i børneaktivitetscentret og har I badetøjet med, kan I få nogle hyggelige timer i Sysselbäck Svømmebad.

Hundeslæadetur Branäs

Få en vinterferie med privatliv i jeres egen hytte i Branäs 

En af de store fordele ved, at leje en hytte i Branäs til jeres kommende vinterferie, er muligheden for selv at kunne tilberede jeres måltider. Mindre børn på vinterferie er ofte trætte, når de kommer hjem efter en lang dag i den friske luft, og så er det nemt og bekvemt  at kunne give dem lidt aftensmad og putte dem, mens de voksne slapper af og hygger sig. Der findes selvfølgelig også gode spisesteder i området , hvor I kan nyde et lækkert måltid ude.

Vinterferie i Branäs er for alle, men er især velegnet til børnefamilier.