Vinterferie i Saalbach

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Saalbach-Hinterglemm i Østrig er et bjergområde med charme, som man kun finder det i Østrig. Hos NOVASOL kan I leje sommerhuse, så også I kan opleve dejlige Saalbach-Hinterglemm. Nyd ferien i Pinzgau-området i et af vores sommerhuse i Salzburger Land. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse både i Østrig og i resten af Europa.

Ferie i Saalbach-Hinterglemm

Sommerhus i Saalbach-Hinterglemm

Tag med til Saalbach-Hinterglemm, der er en fantastisk lille by i Pinzgau-regionen. Den ligger i den smukke Saalbach-dal og i umiddelbar nærhed af den naturskønne nationalpark Kitzbüheler Alpen. Ydermere er man ikke længere fra hovedstaden Salzburg, end at man kan tage en dagstur hertil og shoppe og opleve byens seværdigheder.

Er I brændt varme på ideen om en sommerferie i det dejlige Pinzgau-område i Salzburger Land? Så skal I ikke lede længere. Hos NOVASOL kan I leje de mest attraktive og eksklusive sommerhuse. Vi tilbyder ferieboliger i hele Østrig - altid af samme høje kvalitet til samme lave pris.

Bjergene omkring Saalbach-Hinterglemm lægger hvert år skråninger til mesterskaberne i ekstrem mountainbike, hvor rytterne med halsbrækkende fart suser ned ad de stejle bakker. Er man til et mere moderat tempo, er der også mange muligheder for at dyrke såvel mountainbike som hiking, rapelling og mange andre udendørsaktiviteter.

NOVASOL har gennem årene udlejet feriehuse og boliger til tusinder af tilfredse kunder. Vores succes skyldes de krav, vi stiller til vores udlejere. Det sikrer, at I får en god ferieoplevelse, der giver gode minder til hele vinteren.

Skiferie i Østrig
| Redaktør
(Først publiceret )