Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Rauris er for alle, der holder af postkortsmuk natur, høj blå himmel og hyggelige mennesker. Med NOVASOL kan du leje de skønneste sommerhuse over hele Østrig - også her i Salzburger  Land. Nyd ferien i Rauris i Zell am See området i et af vores sommerhuse. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse i Østrig og i resten af Europa.

Ferie i Rauris

Sommerhus i Rauris

Rauris i Zell am See området i Salzburger Land ligger i hjertet af nationalparken Hohe Tauern og byder på talrige vandre- og udflugtsmuligheder. Her kan du nyde en velfortjent ferie i smukke omgivelser i hyggeligt samvær med familie, kæreste eller venner.

Også i Rauris im Rauristal har NOVASOL skønne sommerhuse til leje, så kontakt os, hvis dine næste ferieplaner går i retning af Østrig. Her kan du vælge mellem flere velindrettede og hyggelige ferieboliger og på den måde placere dig selv lige midt i det hele. Tæt på naturen, tæt på aktiveterne, tæt på idyllen. Husene er forsynet med de allermest almindelige faciliteter - og gerne lidt til - så du skulle ikke komme til at mangle noget i din ferie.

Fra landsbyen Rauris udgår der et hav af vandrestier, som fører dig smukt gennem den betagende dal. Ikke langt herfra finder du et sjovt friluftsbad med vandrutsjebane, og der er også mange andre gode sportsmuligheder i området.

Med NOVASOL kan du give din ferie det løft, den fortjener. Hvis du lader os huse dig, ved du, at rammerne er i orden og at oplevelserne venter lige uden for døren. Så book dit feriehus i Salzburger Land nu - hellere i dag end i morgen.

Ferie i Østrig
| Redaktør
(Først publiceret )