Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Østrig er et fantastisk ferieland, og området omkring Maria Alm er et af de bedste. Hos NOVASOL kan I leje veludstyrede og dejlige sommerhuse nær Maria Alm til fornuftige priser. Forelsk dig i Pinzgau-området i Salzburger Land i et af vores dejlige sommerhuse. Der er så smukt i Østrig og vores sommerhuse i Salzburger Land har en høj standard.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Maria Alm

Maria Alm er en vidunderlig lille by, som med sin landlige charme og sine skønne omgivelser er blevet et af landets mest populære feriesteder. Byen nærmest klynger sig til klipperne og er dermed et utroligt godt udgangspunkt for vandreture i bjergene eller blot en kort spadseretur til et af de mange smukke udkigspunkter.

Når I lejer et af de velindrettede sommerhuse hos NOVASOL, er I sikre på at bo på de bedste feriedestinationer i Østrig. I Maria Alm nær Saalfelden i Pinzgau-området i Salzburger Land, kan vi tilbyde en række fine ferieboliger.

Den fantastiske natur omkring Maria Alm i Pinzgau har gennem tiderne tiltrukket mange kendte og rige mennesker - eksempelvis familien, der ejer Mars-chokoladefabrikkerne. Og det forstår man godt, når man besøger byen. De smukke huse, de dejlige bjerge, den gode mad og de venlige mennesker. Alt sammen er med til at gøre denne by i Pinzgau-regionen til noget helt særligt.

Ro og fred eller liv og glade dage? I bestemmer selv, hvilken ferie I vil have, når I lejer feriehuse i Østrig hos NOVASOL. Men én ting er sikker - I får et dejligt hus med alle de moderne fornødenheder, som I har brug for til en uforglemmelig ferie.

Ferie i Maria Alm
| Redaktør
(Først publiceret )