Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Kaprun er en vaskeægte alpeby med utrolige panoramaudsigter til alle sider. Oplev den fantastiske by Kaprun, og bo behageligt i et af de attraktive sommerhuse i Østrig fra NOVASOL. Nyd ferien i et af vores sommerhuse i Pinzgau-området i Salzburger Land. Østrig er så dejlig og hos NOVASOL finder du sommerhuse, der opfylder netop dine drømme.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Kaprun

Kaprun ligger midt i bjergregionen Hohen Tauern, der er et bjergområde med høje, takkede bjerge - sådan som vi kender dem fra postkortene. Den knitrende klare luft er som balsam for lungerne, og man kan virkelig mærke, hvordan energien kommer tilbage efter få dage i dette bjergparadis.

Vil I ved selvsyn opleve de fantastiske bjerge og de mange spændende aktiviteter i Kaprun i Salzburger Land, så er I kommet til det rette sted. Vi har velindrettede og luksuriøse sommerhuse og ferieboliger i Salzburger Land såvel som i resten af Østrig. Kontakt os i dag, hvis du vil være sikker på, at der også er et hus til dig.

Når man besøger Kaprun, skal man ikke tage hjem igen, før man har været oppe på Kitzsteinhorn. Turen betegnes som middelsvær, men når man er oppe på toppen, 2.931 meter over havets overflade, indser man, at det var besværet værd.

Det er med stor glæde, at NOVASOL nu kan tilbyde dig og din familie en dejlig ferie i dette vidunderlige område. Vi står inde for, at alle boliger lever op til vores høje kvalitetskrav. På den måde kan I være sikre på, at ferien bliver lige præcis så vellykket, som I forventer. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Ferie i Kaprun
| Redaktør
(Først publiceret )