Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hos NOVASOL udlejer vi kun sommerhuse de mest attraktive steder i Østrig - og i den kategori scorer Flachau flotte point. I området får I naturoplevelser, man ellers kun ser på film. Skønne sommerhuse hos Novasol! I Flachau i Salzburger Land finder du Østrig, når landet er dejligst. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse i Salzburger Land og få en fantastisk ferie.

Ferie i Flachau

Sommerhus i Flachau

Flachau er en charmerende landsby med knap 2.100 indbyggere i Slazburger Land. Byen er et populært udflugts- og feriemål, både for østrigere og turister. Derfor kan den lille by prale af at have flere restauranter af en kvalitet, man normalt kun finder i storbyer. Derudover er det naturligvis naturen, der trækker. De smukke bjerge betager alle, og med et par vandrestøvler på kan du selv gå på opdagelse.

NOVASOL kan tilbyde jer en perlerække af dejlige sommerhuse i denne dejlige del af Østrig. Vi har ferieboliger til de helt rigtige priser. Så uanset om I er til herregårde eller fjeldhytter, er Flachau det rigtige sted.

Knejsende over Flachau i Salzburger Land ligger middelalderslottet Schloss Höch, der er bygget i renæssancestil. Har man en lille smule fantasi, er det svært ikke at lade sig indfange af fortiden, når man befinder sig på dette sted.

Ro og fred eller liv og glade dage? I bestemmer selv, hvilken ferie I vil have, når I lejer et feriehus i Østrig hos NOVASOL. Men én ting er sikker - I får et dejligt hus med alle de moderne fornødenheder, man har brug for, når man ønsker sig en uforglemmelig ferie.

Ferie i Salzburger Land
| Redaktør
(Først publiceret )