Trysil er Norges største og mest alsidige skiområde. Vælger I at leje en af ferieboligerne i Trysil til jeres vinterferie i Norge, så vil der være gode forhold for alle, uanset hvor god man er på pisterne. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Aktiviteter i sneen i Trysil for alle 

Det er bestemt ikke uden grund, at Trysil er så populær som vinterferie destination. Det store skisportsområde er et rent slaraffenland for alt, hvad der kan laves i den hvide sne. Trysil har et rigtig godt skiområde, som er bygget op omkring fire individuelle områder med mere end 70 km pister. De fire områder er forbundet af lifte. 

Selvom Trysil er et meget populært skiområde, som årligt besøges af rigtig mange feriegæster, vil I ikke mærke meget til denne trængsel. De velindrettede liftsystemer sikre en kort ventetid, og I vil derfor ikke skulle stå i lange køer, for at komme til toppen af fjeldet. I kan sågar se frem til en stolelift med opvarmede sæder. 

I Trysil finder I pister i alle sværhedsgrader. For dem, som har helt styr på det alpineskiløb, venter der gode sorte pister i det skiområde som hedder Høgegga. Børnefamilierne søger ofte mod området ved Trysil Høyfjellssenter. For langrendsløberne venter 100 km præparede spor, som både går gennem skov og fjeldterrænet. 

Vinterferie i Trysil

Vinterferie i Trysil med børn 

Er I på vinterferie i Norge med børn, så glæd jer til meget spændende børneområder i Trysil. Her kan de små vintergæster hygge sig og lege i sneen, både med og uden ski på. Der er tre deciderede børneområder i Trysil. To af disse finder I på den sydlige side og det tredje oppe på selve fjeldet. Trysil har også sin egen maskot "Valle", som sørger for, at der altid er masser af sjov for børnene. Der er også en rigtig god skiskole i Trysil, hvor jeres børn vil få en god og meget kompetent undervisning. 

Mad og andre aktiviteter i Trysil 

I Trysil er der også flere gode spisesteder I kan benytte, hvis ikke I vælger selv at lave maden hjemme i feriehuset eller hytten. På selve skiområdet er der også flere små beværtninger, hvor I kan tanke ny energi til det videre skiløb. Afterski er også en vigtig del af en vinterferie, og det kan I naturligvis også dyrke i Trysil.  

I kan også lave meget andet end at løbe på ski i Trysil. Der arrangeres flere forskellige aktiviteter henover sæsonen. Det kan være live musik, guidede ture i naturen, familieløb, rafting og meget mere. Flere af aktiviteterne er gratis at deltage i. En vinterferie i Trysil behøver altså ikke "kun" at handle om skiløb. Her vil alle kunne hygge sig og få mange gode oplevelser med hjem fra ferien i Norge. 

Når musklerne begynder at trænge til hville, kan I smutte forbi spa - og wellness områderne på to af områdets hoteller. Her kan I få velgørende massage og bruge et par timer i det varme vand. Så er I klar til endnu en dejlig dag i sneen. 

Ferie Trysil vinter

 

| Administrator