Kvitfjell er et super velfungerende alpincenter med 29 kilometer velpræparerede pister. Området tiltaler skiløbere på alle niveauer, da der findes alt fra lette, grønne pister til en World Cup piste, hvor det virkelig går nedad. Området er utrolig snesikkert og skisæsonen er lang. Kvitfjell er let at finde rundt i og der er sjældent kø ved lifterne. Der findes både stolelifte, træklifte og rullebånd til familiens mindste. Når I lejer feriebolig ved Kvitfjell, kan I også modtage undervisning på stedets skiskole og selvfølgelig leje ski og støvler på stedet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Vinterferie i Kvitfjell - nemt og bekvemt 

Med et NOVASOL feriehus ved Kvitfjell bor I ikke direkte ved pisterne, til gengæld er der kun kort køretid og masser af parkeringsmuligheder ved alpincentret. Når I har købt liftkort, kan I samtidig tage en tur til Hafjell, de to områder har nemlig fælles liftkort. Det betyder, at I kan boltre jer på ikke mindre end 73 kilometer pister, 5 snow parker og 28 lifter. Når sulten melder sig, kan I hygger jer på en af flere restauranter i området, så I kan blive på pisten hele dagen.

Er I ikke til alpinski? Kvitfjell har meget andet at byde på. Tag på tur i det mere end 130 kilometer store langrendsløjpenet, hvor der venter jer enestående naturoplevelse på det sneklædte fjeld. I kan også bestille en romantisk kanefart, eller en hæsblæsende hundeslædetur. Endelig er der god mulighed for forkælelse i wellness området, hvor I også kan nyde en dejlig massage.

Feriehus nær Kvitfjell

Få en vinterferie i Kvitfjell med frihed 

Vælger I en privat feriebolig til jeres vinterferie i Kvitfjell, kan I få en ferie, lige som I ønsker det. Start dagen med at tilberede morgenmaden i ro og fred. Ferie handler jo også om, at komme ned i gear og slappe af. Efter morgenmanden går turen ud på pisten eller på skiskolen. Om eftermiddagen kan alle mand mødes igen og få varm kakao på fjeldet. Nogle vender derefter hjem til feriehuset, mens andre tager dagens sidste tur på pisterne. Sidst på dagen samles alle og I kan sammen lave aftensmaden, hvis ikke I går ud og spiser.

Et privat feriehus i Norge giver jer nemlig mulighed for, at planlægge dagene som det passer jer bedst. Især blandt børnefamilier er det et hit, for det er ikke altid at de små i familien, kan holde samme tempo på pisterne. Så er det dejligt at have et feriehus, hvor der kan hygges, læses bøger og hvor der er ro til en lille lur. 

Vinterferie Kvitfjell

I skal vælge en hytte ved Kvitfjell hvis I vil have masser af skiløb i forskellige sværhedsgrader og være helt sikre på, at der er sne nok. Vinterferie i Norge er desuden en fordel for børnefamilien, da familiens yngste kan forstå instruktørenes instruktioner på skiskolen. Det trygt, nemt og bekvemt.  

| Administrator