Tilbring den næste vinterferie i Hemsedal og oplev et eldorado af spændende, sjove og familievenlige vinteraktiviteter. Mange forbinder helt klart Hemsedal med skiløb, og det med god grund. Her er gode pister, i alle sværhedsgrader og et stort aktivitets- og eventudbud, som sikre en god vinterferie i Norge, for hele familien. Hos os tilbydes et stort udvalg af såvel hytter og feriehuse samt lejligheder i Hemsedal. Uanset om I leder efter et luksushus til den store familie eller en simpel, moderne lejlighed til jer og vennerne, finder I det hos os.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Skønne ferieboliger til vinterferien i Hemsedal

Hemsedal er en af de mest populære vinterdestinationer i Norge. Hytterne i området er generelt af høj standard og flere af dem, er store nok til, at I kan rejse flere familier sammen. Med en feriebolig i Hemsedal bor I skønt, i et snesikkert område, med masser af aktiviteter for hele familien. Området er velegnet for både begyndere og øvede, da der er stor variation i pisternes sværhedsgrad.

I Hemsedal alpincenter venter der jer 46 kilometer pister, 28 lifter og en veludstyret snowboardpark. For børnefamilien er en ferielejlighed i Hemsedal det perfekte valg. Området har ikke mindre end 5 børnebakker og for børn under 7 år er liftkortet gratis. Det findes selvfølgelig også både skiskole og skiudlejning på stedet.

Når sulten melder sig, kan I vælge mellem flere restauranter direkte på pisten. Har I lejet et privat feriehus, kan I også vælge at tage en frokostpause hjemme i rolige omgivelser.

Feriehus Hemsedal

Masser af udfordringer og oplevelser til vinterferien i Hemsedal 

Er I ikke så meget for alpinski, kan I stadig få masser af herlige timer i Hemsedal. På det sneklædte fjeld venter 220 kilometer langrendsløjper, hvor I kan nyde stilheden og den klare, friske luft. Der er desuden et hav af aktiviteter for store og små. Prøv f.eks. en hundeslædetur i det vinterklædte landskab. Tag med på isklatring med en professionel instruktør eller få det vildeste sug i maven på en snescooter safari.

Når I lader en hytte i Hemsedal danne rammen om jeres vinterferie i Norge, kan I også udfordre jer selv i Hemsedal klatrecenter, hvor der findes en 14 meter høj klatrevæg og et stort legeområde som vil begejstre familien yngste.

Vinterferie Hemsedal med børn

Smukke aftenoplevelser i Hemsedal 

I Hemsedal findes der også masser af afterski muligheder og I kan endda stå på ski efter mørkets frembud nogle gange om ugen på de oplyste pister. Hvis I synes at masser af sne, et hav af aktiviteter og mulighed for at tilberede jeres egen måltider, iført skiundertøj og med ild i pejsen, lyder godt, så er en feriebolig i Hemsedal det rette valg for jer til en skøn ferie i Norge

 

 

| Administrator