Geilo er et perfekt sted for både en familievenlig og en udfordrende vinterferie i Norge, for jer, som er erfarne skiløbere. Alle aktiviteter ligger tæt på hinanden, og tilbuddet er varieret og fristende for både børn og voksne. Sus ned af de alpine skråninger og føl den friske vind i ansigt. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Familievenlige ferieboliger i Geilo

Få skiområder har vel lige så stor plads i danskernes bevidsthed som Geilo. Med en feriebolig i Geilo går I nemlig i Lille Pers fodspor, da det var dette område, der dannede baggrund for optagelserne til filmen ”Min søsters børn i sneen”. Den hyggelige atmosfære og de charmerende omgivelser er stadig de samme. En hytte i Geilo er derfor det ideelle valg til en stemningsfyldt skiferie eller vinterferie i Norge

De 39 pister, i alle sværhedsgrader, er velpræparerede og 26 lifter bringer jer effektivt rundt i det skønne område, uden for meget spildtid med liftkøer. Tre gange om ugen er der lys på pisten efter mørkets frembrud, så I kan stå på ski i det fløjlsbløde mørke. I Geilo findes masser af børneområder, skiskole og skiudlejning. For de mindste er der selvfølgelig også plads til at bygge snehuler og lave sin helt egen snemand. De lidt ældre børn (og barnlige sjæle) kan udfordre sig selv i en af områdets snow parks.

Hytter Geilo vinterferie

Aktiviteter udenfor pisterne i Geilo 

Når I lader et feriehus danne rammen om skiferien i Norge, kan I glæde jer til masser af romantiske stunder og spændende aktiviteter. For langrendsløberne venter ikke mindre end 550 kilometer løjper, i de idylliske omgivelser, som også kan opleves på en romantisk kanetur. I kan også få et sug i maven på en af Norges længste kælkebakker, hvor arrangerede kælketure, på specialbyggede kælke, begejstrer store som små. Få røde kinder og blanke øjne når I suser afsted på hundeslæde gennem sneen.  Vil I forkæle jer selv? Så venter der en verden af velvære og nydelse på Dr. Holms SPA.

Vinterferie Geilo

En vinterferie i Geilo med masser af hygge og stemning 

Når I lejer en ferielejlighed i Geilo, kan I selv tilberede jeres måltider i ro og mag – det kan især være en fordel for børnefamilierne, hvor familiens yngste helt sikkert er trætte, efter en lang dag i den friske luft. Som noget helt enestående, for en vinterferie i Norge, er Geilo samtidig en hyggelig fjeldlandsby med et lille strøg og flere store supermarkeder, hvor I kan købe friske råvarer og daglige fornødenheder.

I skal vælge skiferie i Geilo, hvis I vil kombinere masser af godt skiløb med masser af stemning, idyl og atmosfære.

| Administrator
(Først publiceret )