Ferieboliger til vandreferie i Europa

Når I lader en NOVASOL feriebolig danne rammen om jeres vandreferie, er der god mulighed for at slappe af med benene oppe, når I kommer hjem efter en skøn dag i den betagende natur. Der findes afmærkede vandreruter overalt i Europa, og de lokale turistinformationer er altid behjælpelige med vandrekort. I kan også vælge, at deltage på guidede ture, hvis I ikke føler jer helt trygge ved, at vandre på egen hånd. Endelig kan I også Google jer frem til vandreruter på de fleste destinationer. Nedenstående tips, til en vandreferie, er derfor kun ment som inspiration – der er masser af andre muligheder, og I finder NOVASOL sommerhusudlejning overalt i Europas vandreområder. Der findes ikke nogen bed

Vandreferie i Frankrig omkring Mont Blanc

Fantastisk område for både øvede og nybegyndere. Her finder I vandreture i frodige skovområder med grønne dale og brusende vandfald. Der er også de mere krævende ruter i det barske landskab på toppen af alperne. Undervejs møder I rislende bække, vilde floder og smukke panoramaudsigter. Planlæg altid turen så I ender ved en af de små bjælkehytter, hvor I kan hvile fødderne og få ladet depoterne op, med et velsmagende fransk måltid. Lad et skønt feriehus i Frankrig eller en feriebolig i Haute-Savoie danne ramme om jeres næste (eller første) vandreferie.

Vandreferie i Frankrig med udsigt til Mont Blanc

Vandreferie i Østrig i skønne Tyrol

”I go to hill, with the sound of music”. I Østrig findes der vandreture overalt, og stemningen i de små alpebyer er fuldstændig fantastisk. Her møder I næsten udelukkende mennesker med store smil, solbrændte ansigter og vandrestøvler! Mange steder kan I tage en lift op på bjerget, og herfra vælge den rute der passer jer bedst. Når I vandrer i Tyrol, møder I køer med klokker om halsen, betagende udsigter, rene kilder og blanke søer. Også her er der spredt hytter rundt i terrænet, hvor I kan hvile fødderne og få et godt måltid mad. Prøv f.eks. Mayrhofen eller Wilder Kaiser. NOVASOL har mange dejlige ferieboliger i Tyrol, som egner sig perfekt som base for en vandreferie.

Vandreferie i Dalarna i Sverige

Vi behøver egentlig ikke rejse særligt langt, for at finde vandreruter i højden. Hos vores svenske naboer findes der masser vandreruter i fjeldende, og naturen er bare helt vidunderlig. Rå klippe med et blomsterhav i alle nuancer, spejlblanke søer og sne på bjergtinderne, er bare noget af det, der venter jer på en vandrertur i Dalarna. Tag en madpakke med i rygsækken, eller find den nærmeste hytte. Her får I lokale retter lavet af fjeldets råvarer. Hvis I vandrer om efteråret, skal I huske at medbringe kurve til bær og svampe. Hos NOVASOL har vi mange dejlige feriehuse i Dalarna hvor I kan få det bedste udgangspunkt for jeres ferie.

Afslappende ferie i Sverige i naturen

Vandreferie i Schweiz i Veysonnaz

Her kan man næste røre himlen! Masse af skønne afmærkede ruter fører jer højt til vejrs på rå bjergskråninger, og gennem idylliske dale med rislende vandløb, grønne skove og turkise bjergsøer. Naturen er afvekslende og helt utrolig betagende. Nyd frokosten med en vidunderlig udsigt over den betagende natur og tag en dyb indånding i den friske bjergluft – det er livet!

Alle vores ferieboliger i Veysonnaz er velindrettede og den helt perfekte ramme om jeres vandreferie.

Vandreferie i Tyskland ved Harzen

Vil I ikke så langt væk (og så højt op), kan det anbefales at vandre i skønne Harzen. Her finder I masser af afmærkede vandrestier, lige uden for døren til jeres feriehus. I kommer gennem skove, langs bække og søer på lette og tilgængelige ruter. I området er der også mulighed for masser af andre aktiviteter, som f.eks. sommerkælkebane, riverrafting og mountainbiking.

Hos NOVASOL finder I ferieboliger i Harzen i mange forskellige prislejer og med perfekt beliggenhed i forhold til skønne vandreruter.

Vandreferie i Tyskland med familien

Vandreferie i Norge ved Preikestolen

En af de mest berømte vandreruter i Europa er turen op til Preikestolen i Norge. I vandrer under regnbuen og betages af den helt fantastiske udsigt over Lysefjorden. Tag madpakken med i rygsækken eller slut vandreturen af med et måltid på den lille fjeldstue, der ligger ved rutens begyndelse. I nærheden findes et hav af andre smukke ruter, så her er der nok at vælge imellem. NOVASOL har et bredt udvalgt af feriehuse i Norge i nærheden af Preikestolen, hvor I kan nyde en skøn vandreferie.

Vandreferie i Dolomitterne i Italien

Et af de smukkeste steder til vandreture i Italien er i Dolomitterne. De høje bjerge med imponerende spidse tinder, gør Dolomitterne til et paradis for vandrer og naturentusiaster. Der er flere gode vandreruter at vælge mellem. Det kan f.eks. være en god ide at tage udgangspunkt fra byen Cortina, som om vinteren er et skisportssted. Det betyder at de mange lifte i området, kan fragte jer til toppen af bjergene og derfra kan I så starte jeres tur. I vil have den smukkeste udsigt som følgesvend på hele turen ned. Se udvalget af NOVASOL ferieboliger i Dolomitterne og glæd jer til vandreferien i Italien.

Vandreferie i Italien

Hvad er godt at pakke til vandreturen

  • Vandrestave - ikke et must, men rare at have
  • Uldundertøj
  • En god rygsæk
  • Ekstra trøje
  • Regnjakke
  • Vabelplaster - just in case
  • Drikkevarer
  • Evt. madpakke
  • Energibarer, chokolade eller andet der giver hurtig energi
  • Kamera