Outdoor wellness feriehuse

Wellness under åben himmel er en trend, der for alvor har bidt sig fast. Men I behøver ikke søge mod kurhoteller eller badeanstalter for at mærke den behagelige varme fra et boblebad eller en tur i saunaen. I mange feriehuse venter der jer nemlig en bred vifte af afslappende wellness i rolige omgivelser. I outdoor wellness feriehuse er der ingen begrænsninger, for I bestemmer helt selv, hvor længe I har lyst til at nyde de mange wellnesstilbud, som helt eksklusivt står til jeres rådighed. På den måde bliver ferien en endnu større nydelse for krop og sjæl.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Skynd jer væk fra hverdagens stress, og find jeres egen rytme i feriehusets unikke rammer. Tæt på naturen får I endda pulsen ekstra ned. I Outdoor wellness feriehuse kommer velværen til jer med en betagende udsigt til det grønne, ledsaget af naturens lyde. Alle sanser kommer i spil, uden at I behøver tænke på tiden. Bare slap af i det fri.

Whirlpool under åben himmel

Alle har glæde af whirlpoolens bobler, og det giver en fornemmelse af ultimativ velvære, at sætte sig i karret under den blå himmel, omgivet af grønne træer. Efter en lang dag på udflugt eller en frisk løbetur gør en tur i whirlpoolen underværker for de anspændte muskler. Hele familien kan være med. Aftener med hyggeligt samvær i et boblebad, hvor dagens indtryk indlejrer sig, er en ferieoplevelse, som I sent vil glemme.

Få også en rustik oplevelse ved at vælge et feriehus med vildmarksbad, som I finder flere steder i Nordeuropa. Vildmarksbadet er et stort kar af træ, der varmes op af en brændeovn, som tit er placeret på en naturgrund med udsigt til skovsøer eller fjorde. Med en behagelig temperatur hele året rundt, har I mulighed for at koble af i nogle af de smukkeste landskaber, man kan forestille sig.

Feriehuse med outdoor wellness 

I NOVASOLs feriehuse med udendørs wellnesstilbud gælder det, at der er liggestole til mindst halvdelen af feriegæsterne på husets udendørsområde. Derudover hører en af følgende wellnessanordninger til huset:

• Udendørs whirlpool

• Vildmarksbad

• Udendørs sauna

• Fitnessudstyr i det fri

• Lovebed

Parferie i Outdoor wellness feriehuse

Outdoor wellness feriehuse er en fantastisk ramme for en vellykket parferie. Kom væk fra den grå hverdag med den evindelige planlægning, og opsøg maleriske rammer i den fri natur, hvor I får kvalitetstid sammen. Prøv en forlænget weekend eller en hel ferie med wellness ude i naturen og forkæl jer selv med afslapning i unikke omgivelser. Vælg et feriehus med udendørs whirlpool eller vildmarksbad, eller en sauna med udsigt til naturen – så kan I hoppe direkte i skovsøen sammen efter at være blevet varmet godt igennem.

Efter et livgivende bad i whirlpoolen eller vildmarksbadet kan I slappe af i solen på liggestolene lige ved feriehuset. Men hvorfor ikke finde et feriehus med lovebed, som bidrager med lidt ekstra hygge og afslapning. Lovebeds er senge med store madrasser, hvor der er plads til to ’lovebirds’. De er udstyret med forhæng, som gør dem velegnet til en tiltrængt lur i læ for vind og vejr. Der er adskillige af NOVASOLs feriehuse, hvor lovebeds er del af Outdoor Wellness pakken. Grib chancen og oplev velvære udendørs.

 

outdoor wellness feriehuse

Wellnessoplevelser for hele familien

Børn elsker at bade, og med en udendørs whirlpool får de en skæg adspredelse, som de måske aldrig har prøvet før. Boblebadet får dem til at sidde stille mens de slapper af sammen med forældrene, så selvom de efter nogen tid hellere vil lege på grunden, kan de bare hoppe i den lune badekåbe, finde en bold, og huje som det passer dem. Mor og far kan jo bare blive siddende, for når whirlpoolen står på grunden, er det jo let at holde øje med børnene. Familiewellness betyder at alle har det skægt og får deres ferieønsker opfyldt.

Træning i den friske luft

Wellness er ikke kun dasen eller vandmassage. Sund afslapning opnås også med træning og fitness i det fri. Mange outdoor wellness feriehuse har træningsudstyr til udendørs brug, hvor I kan strække ud efter løbeturen eller den lange vandretur. Det er dejligt at røre sig i ferien, og ude i naturen mærkes velværen endnu bedre.

Wellness udendørs hele året – mærk årstiderne

Det er altid dejligt at opholde sig udendørs – ikke kun om sommeren. Hvorfor sidde indenfor når nu efterårets varme farver, vinterens hvide dækken eller forårets sprøde grønne farver ligger lige for fødderne. Udnyt at I kan flyde i lunt vand i den udendørs whirlpool eller vildmarksbadet, også når det er koldt udenfor. Det er en helt speciel oplevelse, at mærke boblerne massere de ømme muskler mens vinterens klare luft fylder jeres lunger, måske endda efter en hel dags skiløb. De øjeblikke vil I ønske kunne vare evigt.

Book jeres feriehus med Outdoor Wellness, og oplev nogle uforglemmelige øjeblikke sammen med familien. Forkælelsen venter på jer.

| Administrator
(Først publiceret )