Bryd traditionen og prøv noget nyt til nytår, nemlig at fejre den festlige aften i et lejet sommerhus og smukke omgivelser. Her er der plads til alle, uanset om I holder en lille komsammen for de nærmeste eller om I holder en stor nytårsfest! Der er mange fordele ved at holde nytår i et sommerhus, så som at alle kan hjælpe til med madlavning og dekoration af hytten. Det bedste er, at ingen skal holde igen og køre hjem - der er nemlig sovepladser til alle i vores mange lækre sommerhuse. Du kan også slippe for rengøring af hele hytten, både før nytårsaften og dagen derpå, hvor sofaen og skihop fra Garmisch-Partenkirchen ofte trækker en hel del mere end rengøring!

Nytår i sommerhus

Kan man holde nytår i et sommerhus?

Ja det kan man! og der er rigtig mange fordele forbundet herved. Ovenfor har vi nævnt nogle fordele som regøring, fælles madlavning, sovepladser og dagen derpå, der bare bliver bedre foran brændeovnen og tv'et, i et sommerhus. Men der er også en lang række andre fordele ved at leje et sommerhus i nytåret. Blandt andet kommer man tæt på fantastisk natur og unikke oplevelser, næsten uanset hvor man lejer feriebolig i Danmark. I bestemmer nemlig selv, om I vil bo et stenkast fra Vesterhavet ved Gateway i Blokhus, midt i Mols Bjerge, omgivet af kunst og kultur på Nordjælland eller om i vil bo tæt på charmerende fiskerlejer som Skagen.Vi har sommerhuse i hele Danmark, og du kan finde netop det der passer til familien og tilbyder  er præcis de oplevelser og de muligheder, som skal danne rammerne omkring jeres nytår. Det er oplagt at tage en hyggelig vandretur i naturen med familie og venner. Det giver en et energi-boost og et godt humør i lang tid bagefter. Fra sommerhuset kan man ligeledes lave andre hyggelige aktiviteter, så som Mountain Bike, gåture ved vandet, tage på udsalgs shopping, tage på museum eller spise god mad i de mange feriebyer, der er hyggelige at besøge mellem jul og nytår. Så sping ud i det og planlæg din nytårsaften i et sommerhus med dem du holder af og få jer en nytårsaften, som i sent vil glemme.Se alle sommerhuse i danmark mellem jul og nytår herunder: 

Sommerhuse i Danmark til nytår

 

se den smukke vinter natur med et sommerhus

Lej sommerhus til nytår med familien

Vælger I at fejre nytåret i et sommerhus, så giver det naturligvis de samme fordele som ved juletid. Alle kan deltage i de praktiske gøremål, og sammen bygge op til den nytårsaften, som I gerne vil have. Måske skal hovedretten tilberedes på grill eller nytårstorsken hentes hos den lokale fiskehandler? I sommerhuset kan I sammen skabe dejlige nytårsminder og måske skabe en helt ny tradition med familien eller vennerne. Når det nye år er budt velkommen, champagnen drukket og alle er mætte og glade, kan nytårsgæsterne roligt gå i seng og ingen skal tænke på taxa eller en kold gåtur hjem. Dagen efter er der ro og tid til, at folk kan sove længe og komme roligt i gang med det nye år. En lang tur ved for eksempel Vesterhavet og den friske kolde luft, skulle efter sigende være en helt fantastisk kur mod ondt i håret, dagen derpå. Lej et sommerhus i Hvide Sande her. Nogle kalder det en mental salvandsinsprøjtning, andre terapi for sjælen, men faktum er, at et par dage i den danske natur, væk fra den hektiske hverdag, er sundt for alle! Snup et par ekstra feriedage enten før eller efter nytår og kombiner denne festlige lejlighed, med et par afslappende dage i nogle af Danmark smukkeste naturområder. Skal der være fuld luksus og afslapning inden der tages hul på et nyt år? Så kan man evt. lej et sommerhus med pool, sauna og spa. Her i jeres eget lille wellness paradis, kan man virkeligt få ladt batterierne op og nyde livet, på en hel anden måde endt hvis man holdte nytår hjemme i stuen. Lyder sådan et nytår, som noget for jer? Så se alle vores sommerhuse med sauna og spa i perioden mellem jul og nytår her. 

Sommerhus til nytår med sauna og spa

 

Nytår i Europa

Lej sommerhus til jul og nytår i udlandet

Der er naturligvis også mange muligheder for, at fejre jul og nytår i udlandet. Hos NOVASOL kan der lejes ferieboliger i 19 lande. I mange af de større byer i Europa er der et væld af julemarkeder og pynt for alle pengene og nytåret fejres med fest hele natten. I Norge eller Sverige kan I være så heldige, at fejre jul og nytår i snehvide landskaber. Det vil være ren idyl med en gåtur i sneen, inden I samles ved den varme brændeovn og spiser nytårsmiddagen og skyder det nye år ind!

Uanset hvilken type juleferie eller nytårsfest I søger, så kan I finde et feriehus som passer til jeres behov. Hos NOVASOL finder I ferieboliger i alle størrelser, som giver plads til alle – også familiens hund, som er yderst velkommen som gæst i over halvdelen af vores feriehuse.

Rejs udenlands til nytår

 

| Redaktør
(Først publiceret )