Ø-ferie i et feriehus

Rundt om i Europa ligger de smukkeste øer, som bare venter på at I kommer og tager del i det særlige ø-liv. NOVASOL udlejer ferieboliger på flere spændende ø, både i Nord - og Sydeuropa. Måske er I allerede kæmpe ø-ferie fans, og på udkig efter en ny, spændende ø at udforske eller måske er det med ø-ferie helt nyt for jer? Uanset hvilken kategori I høre til, så er her et par forslag til skønne øer, hvor I kan leje et feriehus eller en ferielejlighed.

Klik for at aktivere kortet

Ø-ferie i Kroatien

Kroatien er et sandt eldorado for jer som drømmer om en ø-ferie, for med mere end 1.200 øer, ud for den kroatiske kyst, er der altid en ny ø at hoppe til. Blandt de mange øer er både små, uberørte naturparadiser og de større øer med, alt hvad I har behov for til en god ferie. Af de mest besøgte øer kan nævnes Pag, Krk, Brac og Hvar. Gå selv på opdagelse blandt ferieboligerne på de kroatiske øer og glæd jer til feriedage ved det smukke hav, med god mad og med ture rundt til de mange historiske og charmerende byer.

Feriehus Kroatien

Ø-ferie på Mallorca

Mallorca er kendt og elsket af mange og mon ikke det kan skyldes kombinationen af det fantastisk klima, de eventyrlige strande, smukke landskaber og spændende kulturelle oplevelser. Tag uden for byerne og nyd de betagende landskaber eller smut ind til Palma med de smukke bygninger og hyggelige gader. I bestemmer også selv om jeres ø-ferie på Mallorca skal foregå fra en ferielejlighed lige ved vandet eller fra en smuk spansk villa med egen pool. Mallorca har også alt at tilbyde når det gælder feriehusudlejning.

Ø-ferie i Grækenland

Vælger I at leje et feriehus i Grækenland, så bliver det en ø-ferie med det krystalblå hav og de åbne vidder som nærmeste nabo. I vil møde de gæstfrie og imødekommende grækere, som er stolte af deres historie og har et lokalkendskab som de gladeligt deler ud af, i form af tips og ideer til udflugter. Efter en spændende feriedag kan I nyde den lune eftermiddag i skyggen på en cafe med en frappé, en friskpresset appelsinjuice og måske med et spil backgammon mod de lokale. De store populære strande giver glade badedage med alskens aktiviteter. I kan også køre rundt på øen og finde en lille rolig vig, hvor I slår jer ned og har lidt mere privatliv.

Ø-ferie i Italien

I Italien er det Sicilien og Sardinien som byder på masser af gode ø-ferieoplevelser. Fælles for de to øer er det smaragdgrønne hav, de hvide sandstrande og de vidunderlige bugter, som gemmer sig i det skønne landskab. I må heller ikke glemme at besøge de historiske steder, som fortæller de to øers spændende historie. Slut dagen af med et besøg på den lokale restaurant, hvor I ikke vil blive skuffet over udvalget af lækkerier, hvor fisk naturligvis er en vigtig ingrediens. Hos os finder I alle slags ferieboliger i Italien

Sommerhus Bornholm

Ø-ferie på Bornholm

I har uden tvivl allerede hørt meget om den skønne solskinsø Bornholm, men har I endnu ikke sat fod på de bornholmske klipper, så overvej det lige en gang til. Øen er bare skøn og fuld af så mange oplevelser, så ofte er ét besøg slet ikke nok for at få det hele med. Skønne strande, hyggelige lystbådehavne, snoede gader med spændende butikker. En unik natur med skove, rå klipper og bølgende kornmarker. Lækkerier fra de lokale gårde, nyrøgede sild og meget mere er noget af det I kan se frem til når I lejer et sommerhus på Bornholm.

Ø-ferie i Sverige

I Sverige ligger store som små øer. Vil I gerne holde en svensk ø-ferie, så kan vi anbefale de to øer Gotland og Öland. Gotland er ikke kun Sveriges største ø, men også det største sommerparadis. Mange svenskere vælger at holde deres ferie her, hvor den hyggelige stemning, den fantastiske natur og de spændende museer og seværdigheder danner den perfekte ramme for en ferie i Sverige. På Öland er der altid mange solskinstimer og med de gode sandstrande, får øen et helt sydeuropæisk touch. Øen er et undet feriemål for børnefamilier, for udover de gode strande er her masser af børnevenlige oplevelser.

Glæd jer over det store udvalg af både feriehuse og lejligheder på dejlige øer i Europa hos NOVASOL Feriehusudlejning. Her er ferieboliger af alle slags og i alle prislejer.