Rundt om i Europa ligger de smukkeste øer, som bare venter på at I kommer og tager del i det særlige ø-liv. NOVASOL udlejer ferieboliger på flere spændende ø, både i Nord - og Sydeuropa. Måske er I allerede kæmpe ø-ferie fans, og på udkig efter en ny, spændende ø at udforske eller måske er det med ø-ferie helt nyt for jer? Uanset hvilken kategori I høre til, så er her et par forslag til skønne øer, hvor I kan leje et feriehus eller en ferielejlighed.

 

Hvorfor tage på ø-ferie i et feriehus?

Når I skal på en vaskeægte ø-ferie, er en ferielejlighed, en villa eller et feriehus det helt rigtige valg for jer! Her får I nemlig friheden til helt selv at vælge hvordan og hvorledes I vil bruge jeres feriedage. I bestemmer selv om I vil dase på stranden og bare nyde at børnene leger i vandet, mens I fordyber jer en bog eller nyder den bagende sol. I har også mulighed for at leje feriehuse, med en privat pool, således kan i uforstyrret dase, bade og nyde livet sammen.

Fra jeres feriehus kan I også tage på længere dagsture, hvor I selv bestemmer længden, hvad der skal ses, om I vil opleve den skønne natur eller øernes spændende kulturer. I kan også vælge præcis de faciliteter samt omgivelser, som I føler er nødvendige til jeres ferie, og vigtigst af alt, så bestemmer I tempoet. På en sommerhusferie er I altså 100% uafhængige af tidsplan og andre stressende faktorer, her er der ingen guider der puster jer i nakken og intet presset program, medmindre I selv ønsker det, naturligvis. Et feriehus vil give jer et fantastisk udgangspunkt for jeres ø-ferie.  

Ø-ferie i Kroatien

Kroatien er et sandt eldorado for jer som drømmer om en ø-ferie, for med mere end 1.200 øer, ud for den kroatiske kyst, er der altid en ny ø at hoppe til. Blandt de mange øer er både små, uberørte naturparadiser og de større øer med, alt hvad I har behov for til en god ferie. Af de mest besøgte øer kan nævnes Pag, Krk, Brac og Hvar. Gå selv på opdagelse blandt ferieboligerne på de kroatiske øer og glæd jer til feriedage ved det smukke hav, med god mad og med ture rundt til de mange historiske og charmerende byer.

Feriehus Kroatien

Ø-ferie på Mallorca

Mallorca er kendt og elsket af mange og mon ikke det kan skyldes kombinationen af det fantastisk klima, de eventyrlige strande, smukke landskaber og spændende kulturelle oplevelser. Tag uden for byerne og nyd de betagende landskaber eller smut ind til Palma med de smukke bygninger og hyggelige gader. I bestemmer også selv om jeres ø-ferie på Mallorca skal foregå fra en ferielejlighed lige ved vandet eller fra en smuk spansk villa med egen pool. Mallorca har også alt at tilbyde, når det gælder feriehusudlejning.

Ø-ferie i Grækenland

Vælger I at leje et feriehus i Grækenland, så bliver det en ø-ferie med det krystalblå hav og de åbne vidder som nærmeste nabo. I vil møde de gæstfrie og imødekommende grækere, som er stolte af deres historie og har et lokalkendskab, som de gladeligt deler ud af, i form af tips og ideer til udflugter. Efter en spændende feriedag kan I nyde den lune eftermiddag i skyggen på en cafe med en frappé, en friskpresset appelsinjuice og måske med et spil backgammon mod de lokale. De store populære strande giver glade badedage med alskens aktiviteter. I kan også køre rundt på øen og finde en lille rolig vig, hvor I slår jer ned og har lidt mere privatliv.

Ø-ferie i Italien

I Italien er det Sicilien og Sardinien som byder på masser af gode ø-ferieoplevelser. Fælles for de to øer er det smaragdgrønne hav, de hvide sandstrande og de vidunderlige bugter, som gemmer sig i det skønne landskab. I må heller ikke glemme at besøge de historiske steder, som fortæller de to øers spændende historie. Slut dagen af med et besøg på den lokale restaurant, hvor I ikke vil blive skuffet over udvalget af lækkerier, hvor fisk naturligvis er en vigtig ingrediens. Hos os finder I alle slags ferieboliger i Italien

Feriehuse på Sicilien

Ø-ferie på Bornholm

I har uden tvivl allerede hørt meget om den skønne solskinsø Bornholm, men har I endnu ikke sat fod på de bornholmske klipper, så overvej det lige en gang til. Øen er bare skøn og fuld af så mange oplevelser, så ofte er ét besøg slet ikke nok for at få det hele med. Skønne strande, hyggelige lystbådehavne, snoede gader med spændende butikker. En unik natur med skove, rå klipper og bølgende kornmarker. Lækkerier fra de lokale gårde, nyrøgede sild og meget mere er noget af det I kan se frem til når I lejer et sommerhus til en ø-ferie på Bornholm.

Ø-ferie i Sverige

I Sverige ligger store som små øer. Vil I gerne holde en svensk ø-ferie, så kan vi anbefale de to øer Gotland og Öland. Gotland er ikke kun Sveriges største ø, men også det største sommerparadis. Mange svenskere vælger at holde deres ferie her, hvor den hyggelige stemning, den fantastiske natur og de spændende museer og seværdigheder danner den perfekte ramme for en ferie i Sverige. På Öland er der altid mange solskinstimer og med de gode sandstrande, får øen et helt sydeuropæisk touch. Øen er et yndet feriemål for børnefamilier, for udover de gode strande, er her masser af børnevenlige oplevelser.

Glæd jer over det store udvalg af både feriehuse og lejligheder på dejlige øer i Europa hos NOVASOL sommerhusudlejning. Her er ferieboliger af alle slags og i alle prislejer.

ø-ferie i Sverige

 Ø-ferie med egen pool og havudsigt

Er der noget bedre end at kunne vælge frit mellem fantastiske strande og sin egen pool? På en ø-ferie kan dette blive muligt for dig. Benyt vores oversigt eller søgefunktion og find masser af inspiration til ø-ferier rundt om i Europa. Mange vælger, når de tager sydpå at leje et feriehus med privat pool. Således kan man i ro og mag slikke sol, køle af og nyde livet i trygge omgivelser og helt for sig selv. Flere af vores feriebolgier og villaer i Europa har faktisk privat pool, så vil I hellere rejse ud, behøver I ikke være foruden egen pool på ferien.

NOVASOL udlejer også mange ferielejligheder, særligt i Sydeuropa. Disse har ofte en lækker udsigt og adgang til en fælles pool, som I kan benytte hele ferien. Her kan både børn og voksne hygge sig og måske finder jeres børn nogle legekammerater, som de kan lege med i løbet af ferien. En ø-ferie sydpå giver jeg masser af mulighed for badeferie langs de smukke kyster, men skulle I trænge til en pause fra den bagende sol på de mange fantastiske strande så er en ferie med pool det oplagte valg!

Feriehus med pool i Kroatien

 

| Administrator
(Først publiceret )