Lystfisker ferie i Danmark

Gode og varierede fiskemuligheder findes overalt i Danmark, både langs kysten og inde i landet. NOVASOL tilbyder et stort antal lystfiskerhuse i Danmark.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

I Danmark bliver sportsfiskeri mere og mere populært. Gode og varierede fiskemuligheder findes overalt i Danmark, både langs kysten og inde i landet. NOVASOL tilbyder et stort antal lystfiskerhuse i Danmark, som er super gode, når hele familien skal på fiskeferie. Det er også flere fordele ved, at tage på lystfiskerferie i Danmark; I kommer hurtigt til feriemålet og reglerne for lystfiskeri er ret enkle sammenlignet med andre lande. Med et og samme fiskekort, kan I fiske langs hele kysten, i de idylliske søer og åer, og i Put & Take søerne. Bliver HELE familien ramt at lystfiskeriet, så kan I glæde jer over, at både børn og pensionister fisker gratis.

Lystfiskerferie i Danmark

Indlandsfiskeri i Danmark

Er I på jagt efter et godt insidertip til fiskeferien i Danmark? Vi anbefaler indlandsfiskeri i Danmarks største søer og vandløb. Kolding Å, Skjern Å, Gudenå og søerne ved Jels og Silkeborg, samt de mange vandløb, får selv det mest erfarne fiskerhjerte til at slå lidt hurtigere. Takket være den rigtig gode vandkvalitet, er de danske søer og vandløb rige på forskellige arter af fisk.

Hvis I gerne vil fiske i de danske vandløb og søer, så skal I have et fiskekort samt en fiskelicens til de enkelte vandløb og søer.

Kyst- og havfiskeri i Danmark

Så snart I har fået fingrene i et fiskekort, venter der mange storslåede oplevelser langs kysten. Langs hele kysten er der førsteklasses muligheder for, at afprøve forskellige fiskemetoder, uanset om I foretrækker flue, spinner eller surfcasting. Mange steder er det også muligt, at tage ud på åbent hav med en lokal kutter, hvor chancerne for storfangst, naturlig nok, er større end inde ved strandene.

Måske drømmer I om, at fiske på de store fiskebanke, såsom Det Gule- eller Det Hvide Rev? I så fald anbefaler vi at melde sig til en havfisketur i havne såsom Hanstholm, Hirtshals, Thyborøn og Hvide Sande. For at få fuldt udbytte på jeres lystfisker ferie, anbefaler vi at leje et af NOVASOLs lystfiskerhuse i Danmark. Mulighederne er mange og NOVASOLs lystfiskerhuse finder I flere sted i landet – specielt på Als, Fyn, Langeland og Borholm. I disse områder er det yderligere enkelt at leje egen båd, og i et familievenligt sommerhus fra NOVASOL bliver ferien komplet.

Ferie med fiskeri

Fiskeri efter Ørred i Danmark

Det er meget populært at fiske efter ørred i Danmark, og det bliver ikke mere enkelt end ved de talrige Put & Take søer, som ligger spredt over hele landet. I har aldrig langt fra jeres sommerhus i Danmark til en Put & Take sø, og I har derfor tilrettelagte muligheder for at fiske efter ørred fra jeres lystfiskerhus fra NOVASOL. I mange af Put & Take søerne kan man bl.a. fange regnbueørred, kildeørred og laks på krogen.

Når I planlægger en ferie i Danmark fyldt med fiskeri, er det vigtigt at I kender de beskyttede områder omkring i Landet. En klar tommelfingerregel er, at de sidste 50 meter af et flodudløb og en radius på 500 meter fra munden er bevaringszone. Udover dette bør i tjekke de lokale bestemmelser.

| Redaktør
(Først publiceret )