Luksussommerhuse i Danmark og Europa

Drømmer du om en ferie, hvor der ikke skal mangle noget? En ferie, hvor der bliver kælet for detaljen? En ren og skær luksusferie med familien i Danmark eller sydpå? Så er du kommet til den rette side. Her har vi samlet vores allerebedste luksus sommerhuse med 5 stjerner, hvor du og familien kan få jer en fantastisk ferie. Hos NOVASOL går vi meget op i, at vores sommerhuse har det korrekte antal stjerner. Derfor kan du være sikker på at få top kvalitet, når du lejer et luksussommerhus med 5 stjerner. De mange luksus sommerhuse er udstyret med kvalitet indeni, såvel som udenpå. Ofte finder du lækre møbler, pool, aktivitetsrum, lækre havemøbler og altid internet! Få mere inspiration her!

lej et luksus sommerhus med lækkert interiør

Hvad definerer et luksussommerhus?

Et luksus sommerhus kan betyde mange ting. Folk sætter pris på forskellige nuancer og faciliteter og et luksus sommerhus findes derfor i mange forskellige former. De fleste vil nok tænke på et moderne og luksuriøst interiør, men luksus kan for mange også betyde en fantastisk beliggenhed ved havet, et feriehus med pool og wellness eller blot et minimalistisk sommerhus med ekstra benplads til familien. Det vigtigste er selvfølgelig at tingene er i orden.

Hos NOVASOL kan I finde luksus feriehuse indenfor alle ovennævnte kategorier og mere endnu! Vi definérer vores luksus sommerhuse ved at angive 5/5 stjerne, hvilket er en garanti for luksuriøse omgivelser. I finder luksus sommerhuse over hele Europa tæt på hav, skov, attraktioner og aktivitetsmuligheder. Det er kun jer, der sætter grænserne for jeres luksus ferie med sommerhusudlejning!

Hold ferie i et luksussommerhus med pool og wellness

Ferie i Danmark er noget nær det bedste der findes, hvis vejret er godt og solen er fremme. Drømmer I om en ferie i Danmark med familien, så burde I tage et kig på vores mange luksussommerhus med pool i Danmark. Her er der kælet for detajlen og der mangler bestemt ikke noget. I kan sagtens tage hele familien og vennerne med på ferie, da husene ofte er store og har mange sengepladser. Vores mest populære udlejninger, er luksussommerhuse med pool. Her kan I få jer en rigtig badeferie, det mest af året rundt. Skulle vejret drille, så kan I leje luksushuse med indendørs pool, hvor der kan bades hele året rundt. Mange af vores luksus sommerhuse i Danmark har faktisk også en spa, jacuzzi og sauna, hvor man rigtigt kan få slappet af fra den travle hverdag. Et luksus sommerhus med pool er altid et hit hos børnene, som elsker at plaske rundt i vandet hele dagen. Således får du tid til at slappe af med en god bog og et glas vin. Et luksussommerhus med indendørs pool er perfekt til ferie med børn hele året rundt, netop fordi der kan bades, leges og hygge i det varme poolområde, uanset vejret. Findes der noget bedre end hoppe i det varme vand eller få massage i spaen, efter en lang dag med oplevelser, vandreture ved havet, shopping eller en cykeltur? Hos NOVASOL kan I finde netop det luksussommerhus, som passer til jer. Vi har luksushuse med udendørspool, indendørs pool, spa, sauna, vildmarksbad og meget mere. 

flot luksus sommerhus med pool

Luksussommerhuse i Danmark

Lejer du et af NOVASOLs luksus sommerhuse, så får du ofte en unik beliggenhed med oven i købet. De mange luksushuse ligger ofte med panoramaudsigt over den omkringliggende natur, har havudsigt, ligger i første klitrække helt ned til vandet eller med smuk natur lige udenfor hoveddøren samt maser af plads til at lege på. Du kan leje luksussommerhuse i hele Danmark og selvfølgeligt har vi sørget for, at have et stort udvalg af lækre sommerhuse ved de mest populære sommerhusområder i Danmark. Du kan leje luksus sommerhuse ved Vesterhavet, på den smukke klippeø Bornholm, i Østjylland, på eksklusive Nordsjælland eller ved de populære sommerhusområder i Nordjylland, som for eksempel Skagen, Blokhus og Løkken.    

Huset herunder, er blandt andre et rigtigt godt eksempel på et af de mange luksus sommerhuse ved Blåvand, som du kan leje hos NOVASOL. 

Luksussommerhuse tæt på havet

I hele Europa finder I et utal af skønne luksushuse med havudsigt, hvor der venter store oplevelser for hele familien. Hvis I ønsker lidt udover det sædvanelige på jeres sommerhusferie, kan I glæde jer over at I overalt får I mulighed for at leje store luksus sommerhuse med alt hvad hjertet begære af faciliteter og luksus. Endvidere er vores luksus sommerhuse selvfølgelig udstyrede med luksuriøse detaljer både indendørs og udendørs, som får dem til at emme af kvalitet. Her er der fokus på de små detaljer! I vil opdage at mange af vores luksushuse  befinder sig med uanet beliggenhed ved stranden og en skøn havudsigt. Her kan I virkelig nyde afslappende stunder på terrassen, mens solnedgangen forvandler horisontens nuancer. Der er intet bedre end et luksus sommerhus ved stranden!

luksus sommerhus til leje blåvand

Luksussommerhus med hund

En ferie med familien er ikke fuldendt uden jeres firbenede familiemedlem. Derfor er det oplagt at leje et af vores husdyrvenlige sommerhuse, hvor jeres hund må være med uden ekstra omkostninger og bekymringer. Omtrent halvdelen af vores 5 stjernede luksus sommerhuse i Danmark velkommer husdyr, så I kan garanteret finde et sommerhus med den grad af luksus I ønsker og forventer, som også har plads til jeres hund. I finder selvfølgelig også et stort antal af luksushuse i udlandet, hvor jeres hund er mere end velkommen!

Luksus sommerhus med hund og kæledyr tilladt

Vital sommerhuse med luksuriøse træk

I kan hos NOVASOL vælge et nyt koncept der hedder "Vital". Dette koncept er blevet dannet til jer, der gerne vil på en aktiv ferie, men samtidig ønsker at kunne vende tilbage til luksuriøse og afslappende omgivelser. De sommerhuse der falder i denne kategori har altid kort afstand til vandre- og cykelstier eller langrndsløjper og så byder de på egen pool, spa og/eller sauna. Her der virkelig plads til afslapning og velvære efter en lang dag i naturskønne omgivelser. Få pulsen op i løbet af dagen og nyd den afslappende atmofsære som vores Vital sommerhuse tilbyder, når dagen er omme.

Store aktivitetssommerhuse i Danmark

Mange af vores luksussommerhuse byder på en lang række aktivitetsmuligheder og plads til at alle kan lege med. Hos NOVASOL finder i nemlig store luksushuse med indendørs pool, spabad, sauna, aktivitetsrum og meget andet! Mange af vores luksussommerhuse byder på aktivitets- og/eller motionsrum med alt fra billard og bordtennis til dart og måske et ’gaming’ hjørne. Udenfor kan I også forvente masser plads til løb og leg og hvis I ønsker det, kan I også finde sommerhuse med udendørs spa, boldbane og selvfølgelig havudsigt. Vores luksus sommerhuse findes både i små og store størrelser, så I kan komme afsted uanset om I bare rejser med børnene eller med den helt store familie og/eller vennerne, hvor der skal være plads til 10+ eller 15+. Her finder I noget for enhver!

Internet er en selvfølge i jeres luksussommerhus

Internetet er efterhånden blevet et must, også når vi tager på ferie. Selvom ferien skal stå i familiens tegn og ofte bruges på hygge og nærvær, så kan det nu være meget rart med hurtigt internet. Lejer i et af vores luksus sommerhuse i Danmark vil der altid være hurtigt internet, så i kan holde jer opdaterede, se en god film når ungerne er lagt til ro eller sørge for at ipads, mobiler, computere er online og familiefreden bevares, hvis der skulle komme en sommerbyge trækkende. Der er mange fordele at at leje et luksussommerhus i Danmark, og hurtigt internet er blot en af dem!

Fantastiske luksus sommerhuse i Europa, feriehuse med havudsigt

Luksus-feriehuse med pool og havudsigt i Europa

Hvis I hellere vil rejse mod sydens varme bør I ikke tvivle. Vi udlejer sommerhuse over hele Europa og uanset om I overvejer en ferie i Sydfrankrig eller langs Kroatiens øhav, så kan I finde luksus feriehuse med pool i udlandet i bedste stil. Her kan I finde de bedste feriehuse i jeres ønskede destination i Europa. I finder luksushuse for enhver smag med præcis den grad af luksus I ønsker. Lej f.eks. et luksus feriehus med pool, havudsigt og spa, som også ligger tæt på store attraktioner og fede aktivitetstilbud! 

| Redaktør
(Først publiceret )