Ledige feriehuse i Sydeuropa i uge 26-33

Er du på udkig efter et feriehuse i Sydeuropa til din sommerferie, kan du nemt og hurtigt få et overblik over ledige huse i ugerne fra 26 - 33 her på siden. 

Feriehuse i fantastiske Frankrig

Frankrig kan tilbyde alt lige fra kridhvide sandstrande på den franske Riviera, smukke lilla lavendelmarker i Provence, berømte vinmarker i Bordeaux, dramatiske klippekyster i Normandiet og storbyer som Paris, Lyon og Marseille, fulde af liv og kultur.

Hos os finder I feriehuse, lejligheder og villaer i hele Frankrig. Her er en skønblanding mellem klassiske franske stenhuse, hyggelige lejligheder ofte tæt på byliv og strande samt flotte villaer med egen pool i haven.

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 26

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 27                              

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 28   

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 29       

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 30

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 31

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 32

     Ledige ferieboliger i Frankrig uge 33

Ferie i Frankrig

Feriehuse i billedskønne Kroatien

Kroatien er klart en af de mest omtalte feriedestinationer i disse år. Kroatiens mange kvaliteter har for alvor sat sig fast blandt feriegæster, der søger syden sol og varme samt et væld af unikke og spændende oplevelser. De smukke, gamle kystbyer med mange seværdigheder og den lange kyststrækning med udsigt til de kroatiske øer, sætter en fantastisk kulisse. Det azurblå hav er både til forfriskende svømmeture, vandleg og dykning. De flotte nationalparker, som f.eks. i Plitvice giver helt unikke ferieminder, som ikke fås andre steder.

Udvalget af ferieboliger i Kroatien er også en positiv oplevelse. Her kan lejes flotte feriehuse, renoverede og indrettede så de matcher alle ønsker og behov. I vandkanten ligger traditionelle kroatiske huse, med havet lige foran døren og i byerne, er der mange gode ferielejligheder. Kronen på værket, må være det enorme udbud af feriehuse med pool i Kroatien.

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 26

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 27                              

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 28   

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 29

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 30

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 31

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 32

     Ledige ferieboliger i Kroatien uge 33 

Ferie I Kroatien

Feriehuse i elskede Italien

Få lande er så rig på kultur, kunst, historie som Italien. Kombiner dette med et middelhavsklima med varme, solrige somre og smuk natur og alle ingredienser til en skøn ferie er på plads. Hos os kan der lejes ferieboliger i de bjergrige regioner, ved de smukke søer, nær de gode strande og i charmerende byer som Venedig og Firenze. Ø-ferie i Italien kan foregå på Sicilien og Sardinien, to smukke øer med masser at opleve.

Fra ferieboligen i Italien kan der drages på udflugter i området. Besøg de lokale attraktioner, og slå et smut ind forbi den nærmeste by, hvor I kan opleve det ”ægte” Italien både i lyd, billede og smage. På det lokale marked venter et væld af lækkerier, som kan nydes på terrassen med et glas god vin og med udsigt til det Italien, som vi er mange der elsker. 

     Ledige ferieboliger i Italien uge 26

     Ledige ferieboliger i Italien uge 27                                  

     Ledige ferieboliger i Italien uge 28 

     Ledige ferieboliger i Italien uge 29

     Ledige ferieboliger i Italien uge 30                    

     Ledige ferieboliger i Italien uge 31

     Ledige ferieboliger i Italien uge 32

     Ledige ferieboliger i Italien uge 33

Ferie I Italien

Feriehuse i solrige Spanien

Spanien enkle, men fantastiske kombination af hav, sand og sol har altid været kilden til en god ferie. Der er uendeligt mange måder at nyde de spanske kyster og strande på, som er nogle af Europas bedste. Hos os kan der lejes ferieboliger fra Costa Brava i nordøst til det meget populære område Costa Del Sol i syd. Her nydes livet på stranden og med svømmeture i det varme vand, et dyk ned til den lyse havbund eller på en sejltur langs kysten.

Det spanske indland er meget smukt og blandt bakkerne ligger charmerende byer, hvor den smukke natur og ”Easy Living” er hovedingredienserne til ferien. Her er mange gode vandreruter, hvor det spanske land for alvor kommer under huden. De små byer i bjergene er værd at besøge, hvis man gerne vil smage de helt rigtige spanske tapas, i autentiske omgivelser.                        

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 26

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 27                               

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 28     

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 29

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 30                  

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 31

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 32

     Ledige ferieboliger i Spanien uge 33

Ferie i Spanien

Feriehuse i det antikke Grækenland

I Grækenland holdes der ferie i sporene af de græske guder. De mange myter og de historiske steder som Akropolis og Olympia giver oplevelser som fæster sig i hukommelsen længe.

Det helt vidunderlige klima, gør godt for krop og sjæl, særligt blandt os som bor på de nordlige breddegrader. Uanset om der lejes en feriebolig på det græske fastland eller på en af de græske øer, er der masser af muligheder for, at slappe af i solen, mellem de mange gode oplevelser.

Om aften skal det vidunderlige græske køkken opleves. De lækre retter nydes bedst på en af de små tavernaer, som naturligvis også har den lokale drik ouzo på kortet. Nip til den aromatiske drik, mens solen går ned i horisonten over det guddommelige Grækenland.

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 26           

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 27                        

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 28     

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 29

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 30            

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 31

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 32

     Ledige ferieboliger i Grækenland uge 33

Ferie i Grækenland

Feriehuse i resten af Sydeuropa

Sydeuropa byder på andre dejlige feriemål, foruden dem vi har beskrevet herover. Hos NOVASOL kan I også leje ferieboliger i disse sydeuropæiske lande: 

Ferieboliger i Portugal 

Ferieboliger i Montenegro 

Fælles for ferieboligerne i alle landene er, at de er privatejede. Det betyder, at boligen er indrettet efter ejerens egen smag og ønsker til en feriebolig samt at der holdes ferie i private rammer. At holde ferie i en feriebolig er en ferie fuld af frihed. Der er ikke fastlagt programmer eller spisetider der skal følges, men derimod plads til spontanitet og individuelle ønsker. 

| Administrator
(Først publiceret )