Ledige ferieboliger i Mellemeuropa i uge 26-33

Er du på udkig efter en feriebolig i Mellemeuropa til din sommerferie, kan du nemt og hurtigt få et overblik over ledige huse i ugerne fra 26 - 33 her på siden. 

Feriehuse i Tyskland

I Tyskland er der mulighed for, at holde flere forskellige former for ferie. Vores naboland byder på mange gode oplevelser, som vi til tider nok glemmer lidt, når vi skal vælge feriedestination. Men Tyskland er langt mere end et gennemkørsels-land og shopping i grænsebutikker.

I skal ikke køre langt fra grænsen, før I møder smukke landskaber og gode strande. Drømmer I om en nem kør-selv ferie, til områder med gode badestrande og spændende byer, så sæt kurs mod en feriebolig i Mecklenburg-Vorpommern eller i Schleswig-Holstein. I den centrale del af Tyskland venter smukke skovområder med høje bjerge og et utal af gode vandreruter, for jer som sætter pris på en aktiv ferie.

I Tyskland finder I også en lang række såkaldte feriehusbyer, hvor flere ferieboliger er samlet et sted. Disse feriehusbyer er perfekte for flere familier som rejser sammen samt for børnefamilierne. Her er ofte forskellige fælles faciliteter og indkøbsmuligheder. 

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 26

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 27

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 28

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 29

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 30

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 31

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 32

Ledige ferieboliger i Tyskland uge 33

Ferie i Tyskland

Feriehuse i Holland

Det flade land, med de karakteristiske møller og diger, er rig på kulturhistorie, spændende byer og en skøn kysstrækning. Mange har besøgt Amsterdam, som er et sandt overflødighedshorn af attraktioner og spændende oplevelser.

Vil I gerne kombinere jeres ferie, så I både får mulighed for rendyrket afslapning og mange oplevelser, så sæt kurs mod den hollandske kyst i regionen Friesland. Her er gode badestrande og mulighed for udflugter til De Frisiske Øer. For børnefamilien kunne et feriehus i Overijssel være et rigtig godt valg. I dette område finder I flere forlystelsesparker samt flot natur.  

Ledige ferieboliger i Holland i uge 26 

Ledige ferieboliger i Holland i uge 27

Ledige ferieboliger i Holland i uge 28

Ledige ferieboliger i Holland i uge 29

Ledige ferieboliger i Holland i uge 30

Ledige ferieboliger i Holland i uge 31

Ledige ferieboliger i Holland i uge 32

Ledige ferieboliger i Holland i uge 33

Ferie i Holland

Ferieboliger i Østrig

Sætter I pris på smukke panoramaer og frisk luft, så er Østrig et helt oplagt valg til sommerferien. Mange kender Østrig godt i forhold til skiferie, men om sommeren er Østrig bestemt et lige så attraktivt rejseland.

Langt de fleste af de feriehuse og ferielejligheder som udlejes i Østrig er helt klassiske østrigske boliger. Træskodder og altaner med blomsterkasser er blandt kendetegnene for de østrigske ferieboliger. Et andet er, at de som oftest ligger placeret midt i den smukke natur. Fra jeres feriehus i Østrig kan I altså nyde smukke udsigter til såvel dale som bjergtoppe. Vælg f.eks. et feriehus i Salzburger Land, hvor der er masser af plads til gode vandreture.

Østrig er både til den aktive sommerferie med vandring og mountainbiketure samt til en ferie med mange kulturelle oplevelser i de smukke byer med gamle bindingsværkshuse og hyggelige gader. Tyrol er et af de mere kendte områder i Østrig og et oplagt valg, hvis I gerne vil være nær storbyens puls og gode attraktioner. Innsbruck er områdets hovedstad og en meget spændende by. De høje bjerge omkring byen sætter en helt særlig kulisse, mens I bevæger jer rundt i de fine gader.

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 26

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 27

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 28

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 29

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 30

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 31

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 32

Ledige ferieboliger i Østrig i uge 33

Ferie i Østrig

Ferieboliger i Belgien

Belgien er et lidt overset land, når der skal holdes ferie i Europa. Men det er bestemt værd at overveje at leje en feriebolig i Belgien, som både i den nordlige og sydlige del overrasker med mange forskellige oplevelsesmuligheder.

Tager i på kør-selv ferie til den nordlige del i Flandern, kan I se frem til skønne badestrande, spændende kulturhistorie og flotte naturområder. Langs kysten i Flandern ligger flere gode byer, hvor I er tæt på fine badestrande. Det vil være oplagt at leje en feriebolig i Oostende, for en ferie med masser af frisk havluft. I bør bestemt også besøge områdets hovedstad Brugge, som er blandt de bedst bevarede middelalderbyer i Europa.

I den sydlige del af Belgien kan I holde ferie i Vallonien. Her venter smukke naturområder, hvor I kan slappe af, være aktive og bare nyde de grønne omgivelser, f.eks. i det skovrige Ardenner område. Skal der kobles helt af, skal I tage til byen Spa. I det termiske spacenter kan I slappe af i vand fra Clementine kilden.

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 26

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 27

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 28

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 29

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 30

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 31

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 32

Ledige ferieboliger i Belgien i uge 33

Ferie i Belgien

Feriehuse i Polen

Polen er også et rigtig godt valg, for en nem kør-selv ferie i Mellemeuropa. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 6 timers kørsel og I kommer til Polen. Vælger I at leje en feriebolig ved Østersøkysten i sommerferien, er der virkelig lagt op til en afslappende ferie. Gode strande, rent badevand samt gode badebyer som Stettin, giver mulighed for en rendyrket badeferie krydret med by-oplevelser.

I den centrale del af Polen, er der lagt op til skønne fridage i skove og ved floder samt søer. I kan besøge flere naturparker med et rigt og spændende dyre- og planteliv. Kan I godt lide gode vandreture, skal I besøge Nationalparken Wielkopolska-Park.

Polen er også rig på kultur og spændende byer. Krakow i den sydlige del af landet, er en charmerende storby. Her er mange arkitektoniske perler, en velbevaret gammel bydel og flere grønne oaser. Wroclaw i det veslige Polen er en vidunderlig by med så mange fine bygninger, flotte torve, en imponerende katedral og et væld af historiske attraktioner.

Ledige ferieboliger i Polen i uge 26

Ledige ferieboliger i Polen i uge 27

Ledige ferieboliger i Polen i uge 28

Ledige ferieboliger i Polen i uge 29

Ledige ferieboliger i Polen i uge 30

Ledige ferieboliger i Polen i uge 31

Ledige ferieboliger i Polen i uge 32

Ledige ferieboliger i Polen i uge 33

Ferie i Polen

Ferieboliger i Tjekkiet

Vælger I en feriebolig i Tjekkiet kan I glæde jer til såvel fine middelalderbyer, imponerende naturområder og spændende attraktioner for alle aldre. De fleste er bekendte med hovedstaden Prags mange fortræffeligheder. Vi vil bestemt også anbefale et besøg i Prag, hvis I holder ferie i nærheden.

Vælger I at holde sommerferie i området Böhmen, kan I glæde jer til at besøge flere forskellige spændend byer. Fælles for byerne er, at de ofte har en gammel historisk bymidte, som indbyder til gåture i de små gader. I det böhmiske landskab venter smukke scenarier langs floderne, som snor sig gennem området. På bakketop og bjergene står gamle middelalderborge og smukke slotte.

Lejer i et feriehus i området Mähren, som grænser op mod b.la. Slovakiet og Polen, kan I berige jeres ferie med tjekkisk vin, dyrket og produceret i området. Byen Telč er også værd at besøge. Den smukke by er optaget på UNESCO´s verdensarvsliste, som et smukt eksempel på italiensk renæssance.

I hele Tjekkiet er der desuden mange muligheder for at dyrke vandsport på de mange floder og søer.

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 26

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 27

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 28

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 29

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 30

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 31

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 32

Ledige ferieboliger i Tjekkiet i uge 33

Ferie i Tjekkiet

Andre spændende rejsemål i Mellemeuropa 

Foruden de ovennævnte lande, kan I også leje såvel feriehuse og lejligheder i disse lande: 

Ferieboliger i Slovakiet

Ferieboliger i Ungarn

Ferieboliger i Slovenien

Ferieboliger i Luxembourg

Ferieboliger i Schweiz

De enkelte lande i Mellemeuropa byder hver især på spændende oplevelser. Èt er dog fælles for de ferieboliger, der udlejes i landene, og det er at, de alle er unikke. Hver feriebolig vil være præget af ejeren smag og egen behov i ferieboligen. Det giver jer en ny oplevelse uanset hvor ofte I lejer en feriebolig. 

| Administrator
(Først publiceret )