Last Minute tilbud på feriehuse i Italien

Her finder du gode Last Minute tilbud på både feriehuse og ferielejligheder i hele Italien. Udvalget af Last Minute ferieboliger i Italien opdateres løbende, så husk at holde øje med listen, når du søger en ferieboliger med kort frist. 

På Last Minute tilbuddene kan der spares op til 50% på lejebeløbet. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Gode Last Minute tilbud på ferieboliger i Italien

Oplev Italien med rabat. Lad jer inspirere til nye oplevelser i et område af Italien, som I måske aldrig har oplevet før. Tag et kig på vores Last Minute tilbud og se de mange skønne ferieboliger i Italien, som kan lejes til nedsat pris. Last Minute tilbud hos os kan sammenlignes lidt til afbudsrejser. Når en feriebolige, af den ene eller anden grund, har fået en annullering helt kortfristet, kommer boligen på vores Last Minute liste. Derfor kan udvalget ændre sig fra dag til dag og det er derfor en god ide, at kigge listen igennem løbende. Der vil også ofte være gode Last Minute tilbud på skæve perioder samt på en miniferie – året rundt.

Lej et last minute sommerhus i Italien og nyd Toscanas Kyst

Dejlige feriehuse i Italien med op til 50% rabat 

Vi opdaterer vores liste med Last Minute tilbud løbende, så hold øje med den, når I vil booke en ferie kortfristet. Italien er et vidunderligt land, og uanset om I vælger en kør selv ferie til Italien eller vælger at  flyve, er mulighederne mange. Der findes flere flyruter fra Danmark og alternativt fra Hamborg til stort set alle destinationer i Italien. Oplev det bakkede landskab med vin– og olivenmarker i Toscana, de mange seværdigheder i Venedig eller Rom, eller tag på oplevelse langs Gardasøens betagende kyst. Mulighederne er utallige og med de store besparelser på ferieboligen, bliver der lidt mere luft i feriebudgettet.

Hold godt øje med vores Last Minute tilbud i italien

Last minute ferie tilbuddene er nedsat med op til 50% rabat. Det betyder selvfølgelig også, at der er rift om tilbuddene. Der er nemlig kun ét af hvert tilbud, så vent ikke for længe med at få bestilt, når I finder et tilbud som passer jeres ønsker. Hvis der ikke er nogle italienske ferieboliger på listen lige nu, så kig igen senere – vi opdaterer hele tiden vores Last Minute tilbud. 

Ved meget kortfristet ankomst, kan det være nødvendigt at booke ferieboligen via vores salgsafdeling, for at få klaret betaling samt for at få sendt alle informationer til jer, så I kan suse afsted på ferie.

Spar penge på en feriebolig i Italien og få luft i feriebudgettet – bestil et Last Minute tilbud i dag hos NOVASOL sommerhusudlejning.

Last minute tilbud i Italien

 

| Redaktør
(Først publiceret )