Når I booker et NOVASOL feriehus i Sverige, kan I få rabat ved mange spændende attraktioner mm.

Det eneste I skal gøre, for at få rabatten, er at fremvise jeres NOVASOL lejebevis ved indgangen eller medbringe rabat voucher.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Rabat på Stena Line overfart

Få 10% rabat på Stena Lines overfarter til Sverige.

Har I booket et NOVASOL feriehus i Sverige, og vil I gerne tage med Stena Line overfarten, kan I spare 10 % på overfarten.

Når I har booket et feriehus i Sverige, får I, 24 timer efter bestillingen, adgang til et link i jeres MyBooking, hvor I kan bestille færgebilletter direkte hos Stena Line. Rabatten fratrækkes automatiske ved køb via linket.  

High Chaparral

Velkommen til Det Vilde Vesten midt i Småland. I forlystelsesparken High Chaparral kan I opleve cowboys, besøge saloonen, opleve Lucky Luke tag sig af Dalton Brødrene og i Mexico kan I møde Zorro. I kan se mange forskellige shows i løbet af dagen og både børn og voksne vil få fantastiske minder med hjem. High Chaparral ligger mellem Gislaved og Värnamo. Som NOVASOL gæster får I 15 % rabat på entreen mod forevisning af jeres lejebevis.

Iittala Outlet rabat

Få rabat hos Iittala Outlet. I får 50 SEK. ved køb for 500 SEK og 100 SEK ved køb for 1.000 SEK.

Iittala Outlet tilbyder designprodukter fra skandinaviske varemærker som Iittala, Rörstrand, Hackman, Höganäs Keramik og Arabia.

Borgholm Slot

Borgholm Slot på Ôland er en af de bedste attraktioner i Sverige. Slottet er også kendt som den smukkeste ruin i Skandinavien. Slottets størrelse er overvældende og vil tage pusten fra de fleste. På slottet kan I b.la. opleve udstillingen "Uppgång & Fall", som fortæller slottets 900 år lange og spændende historie.

Som NOVASOL gæster får I 20 SEK i rabat på voksenbilletter.

Læs mere her: Borgholm Slot

Ekehagens fortidsby, Västergötland

I nærheden af Ulricehamn og 20 km syd for Falköping i Västergötland ligger Ekehagens Fortidsby, som fører jer flere tusinde år tilbage i tiden. Her findes bopladser fra sten-, bronze- og jernalderen i et naturskønt område, hvor I kan prøve at leve som man gjorde i fortiden. På området findes desuden fritgående dyr samt vildsvin, der dog er indhegnet. I kan også padle i træstamme-kano og se hvordan man jagede i fortiden. Læs mere her Ekehagens fortidsby

NOVASOL gæster får 30 SEK i rabat på entréprisen.

Glasbyen Målerås

Midt i Glasriket i Småland ligger glasbyen Målerås. Historien bag Målerås kan dateres helt tilbage til 1890 og her kan I opleve glaskunst på nærmeste hold. I kan se hvordan glaskunsten bliver til i værkstedet og i udstillingshallen kan I se den smukkeste glaskunst. I butikken kan I købe en hel unik souvenir med hjem. Som NOVASOL gæster får I 10 % rabat på jeres køb. Rabatten gælder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Husk lejebeviset.

Gunnarshögs Gård

Ikke langt fra Ystad, nær Hammenhög i Österlen, Skåne, kan I besøge Gunnarshög Gård som dyrker raps der forarbejdes til mange forskellige produkter. Siden 1897 har familien Nilsson drevet gården og i dag er der både produktion, gårdbutik og cafe på stedet. Rapsen dyrkes på gårdens egne marker eller lige i nærheden, hvilket giver familien fuld kontrol over hele produktionen, fra frø til flaske.

Som NOVASOL gæster i Sverige får I 10 % rabat på alle produkter i gårdbutikken (undtagen på gavekort). I skal blot huske jeres lejebevis.

Laganland Älgpark

En oplevelse for hele familien. Her møder man elgene Oskar og Ulrika med deres store familie. I kan endda komme helt tæt på dem og måske være så heldige at kunne fodre dem med deres livret: æbler! Det er helt sikkert et besøg værd og I kan læse mere her: Laganland Älgpark

Fremvis jeres NOVASOL-lejebevis og kom GRATIS ind!

Elgsafari i Smålands Markaryd

Oplev elgene i deres rette miljø. Her kan I køre i bil på den 3 km lange strækning midt i den smålandske natur. Det er en fantastisk oplevelse for store og små at se "skovenes konge" vandre rundt helt uanfægtet af jeres tilstedeværelse. Læs mere på Elgsafari

Ved forevisning af gyldigt NOVASOL-lejebevis, er ét barn gratis i selskab med en voksen.

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Oplev hvordan det er at være en elg! Se med elgens øjne og hør med elgens øre. Lær om dyr, natur, kultur og de kongelige elg-jægere, som jagede rundt på Hunne- og Halleberg for godt hundrede år siden. Fakta blandes med spændende myter og skrøner. Læs mere på Älgens Berg

NOVASOL gæster får 33% rabat på entréprisen mod fremvisning af NOVASOL-lejebevis.

Nils Holgerssons Verden, Sverige i miniature og eventyrpark

Oplev Sverige i miniature format og kom på eventyr. Her kan alle hoppe, spille minigolf, skyde, klatre, cykle på vandet eller køre i mooncar. Parken ligger 8 km nord for Vimmerby i Småland, på vej 23/24 til Linköping.

NOVASOL gæster får 10% rabat på entréprisen mod fremvisning af NOVASOL-lejebevis.

Fereihus i Sverige