Kundefordele i Sverige

Når I booker et NOVASOL feriehus i Sverige, kan I få rabat ved mange spændende attraktioner mm.

Det eneste I skal gøre, for at få rabatten, er at fremvise jeres NOVASOL lejebevis ved indgangen eller medbringe rabat voucher.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Rabat på Stena Line overfart

Få 10% rabat på Stena Lines overfarter til Sverige.

Har I booket et NOVASOL feriehus i Sverige, og vil I gerne tage med Stena Line overfarten, kan I spare 10 % på overfarten.

Når I har booket et feriehus i Sverige, får I, 24 timer efter bestillingen, adgang til et link i jeres MyBooking, hvor I kan bestille færgebilletter direkte hos Stena Line. Rabatten fratrækkes automatiske ved køb via linket.  

Borgholm Slot

Borgholm Slot på Ôland er en af de bedste attraktioner i Sverige. Slottet er også kendt som den smukkeste ruin i Skandinavien. Slottets størrelse er overvældende og vil tage pusten fra de fleste. På slottet kan I b.la. opleve udstillingen "Uppgång & Fall", som fortæller slottets 900 år lange og spændende historie.

Som NOVASOL gæster får I 20 SEK i rabat på voksenbilletter.

Læs mere her: Borgholm Slot

Little Rock Lake

På Little Rock Lake i Småland (mellem Klavreström og Lindshammar) kan I prøve Europas største zipline - en spektakulær oplevelse i verdensklasse! Hængende i en sele kører I mellem tårne ​​og træer med en hastighed på op til 75 km / t. I kan vælge mellem tre forskellige baner, alt efter hvor modige I er. Der er både baner for børn og voksne. 

Ring eller send en mail Little Rock Lake for at bestille en tid til det ønskede bane - husk at der er et begrænset antal pladser, så vær ude i god tid. Ved reservation skal I oplyse, at I er NOVASOL-gæst, så får I 10 % rabat. Husk at medbringe jeres NOVASOL lejebevis. 

Glasbyen Målerås

Midt i Glasriket i Småland ligger glasbyen Målerås. Historien bag Målerås kan dateres helt tilbage til 1890 og her kan I opleve glaskunst på nærmeste hold. I kan se hvordan glaskunsten bliver til i værkstedet og i udstillingshallen kan I se den smukkeste glaskunst. I butikken kan I købe en hel unik souvenir med hjem. Som NOVASOL gæster får I 10 % rabat på jeres køb. Rabatten gælder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Husk lejebeviset.

Laganland Älgpark

En oplevelse for hele familien. Her møder man elgene Oskar og Ulrika med deres store familie. I kan endda komme helt tæt på dem og måske være så heldige at kunne fodre dem med deres livret: æbler! Det er helt sikkert et besøg værd og I kan læse mere her: Laganland Älgpark

Fremvis jeres NOVASOL-lejebevis og kom GRATIS ind!

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Oplev hvordan det er at være en elg! Se med elgens øjne og hør med elgens øre. Lær om dyr, natur, kultur og de kongelige elg-jægere, som jagede rundt på Hunne- og Halleberg for godt hundrede år siden. Fakta blandes med spændende myter og skrøner. Læs mere på Älgens Berg

NOVASOL gæster får 33% rabat på entréprisen mod fremvisning af NOVASOL-lejebevis.

Barnens Gård

En dag på Barnens Gård, som ligger ved Karlskrona i Blekinge, bliver en dag fuld af leg og dyr. I leglandet kan der klatres, hoppes og køres ture i elbilerne.  På Barnens Gård kommer I også helt tæt på gårdens dyr. Hils på grisen, fodre kaninerne og klap en ged.  Kom også med på ridetur eller følg med bondemanden i marken. I vandlandet er der også sjove vandlege for alle samt vilde vandrutschebaner for de modige. 

NOVASOL gæster får en gratis softice i Lillpigans glass & fikahus mod fremvisning af NOVASOL-lejebevis.

Österlenchoklad

Midt i Österlen i Skåne ligger den prisvindende fabrik med tilhørende butik og café. I over 10 år er der blevet fremstillet håndlavet chokolade på fabrikken med lidenskab og dedikation.  I udkanten af ​​Skåne-Tranås i Österlen ligger fabrikken i en gammel skole fra 1893 (GPS: 55.612921, 13.990530). Her kan I opleve chokoladeproduktionen, få kaffe i caféen og shoppe til fabrikspriser. Caféen serverer varm chokolade, lavet efter egen opskrift samt specialkaffe af forskellige slags. På fabrikken kan I se, hvordan man eksperimenterer med nye smage fra lokale ingredienser. Disse eksperimenter og lidenskab bag fabrikken, sikrede Österlenchoklad guld til den International Chocolate Awards Scandinavia 2015. 

Som NOVASOL gæster får I en kop kaffe og en valgfri praline ved køb af chokolade for 150 SEK. 

Husk, at medbringe jeres NOVASOL lejebevis for at opnå rabatterne. 

| Administrator
(Først publiceret )