Når I lejer et sommerhus i enten Vestjylland eller Sønderjylland, kan I få 20 % rabat til WOW PARK i Skjern eller Billund. WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår I rabatten:

24 timer efter bestilling af sommerhuse i enten Vestjylland eller Sønderjylland, vil I få adgang til en rabatvoucher i jeres MyBooking. Denne rabatvoucher skal udskrives og medbringes til WOW PARK. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til WOW PARK.

Husk at tjekke parkernes åbningstider på: wowpark.dk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Rabatten gælder for ét besøg i en af de to parker og er gældende for køb ved indgangen til parkerne. 

WOW PARK - Den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven!

WOW PARK er den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven. Her er aktiv leg for hele familien – i trækronerne, i skovbunden og under jorden! Når I trænger til et hvil, kan I hygge jer ved bålet, gå i værkstedet eller slappe af sammen i Hængekøjelunden. 

Både børn og voksne kan boltre sig i svævebaner, trætoplegehuse, hængebroer, rutsjebaner, kæmpeslynger, hoppenet med store bolde og meget mere. Blandt de mere rolige aktiviteter er konkurrencer og spil, kreativt værksted, store labyrinterg og meget mere. For de alleryngste børn er der f.eks. hyggelige legehuse, gynger, klappegeder og labyrinter. Så et besøg i parkerne bliver en god og sjov oplevelse for hele familien.

WOW PARK er også stedet til en sjov efterårsdag. I hele uge 42 byder de to parker på masser af HalloWOW oplevelser, som giver hele familien helt unikke oplevelser og efterårsferieaktiviteter. Læs mere om de mange HalloWOW oplevelser i efterårsferien.  

WOW PARK for hele familien

WOW PARK Billund

WOW PARK Billund åbnede i juni 2020 og er en helt ny og kæmpestor park med masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et stort naturareal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her kan I lege helt oppe i trækronerne, løbe fra træ til træ og tage turen ned af den 40 meter lange kælkebakke, også om sommeren. Hop også løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

I det underjordiske univers kan I kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. I Vandets Verden kan alle være med og i en af WOW PARKS mange battle-fields, kan I spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i vores legeområde for de mindste.

WOW PARK Billund finder I ca. 2 km. fra centrum af Billund by.

Læs mere om WOW PARK Billund.

WOW PARK Billund

WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern er den første WOW PARK – placeret i en fantastisk skov og med charmerende, gamle bygninger.

Her får I sjove oplevelser sammen, der vækker sanserne, slipper fantasien løsen og skruer op for nærværet. Her er leg og action kombineret med rolige oplevelser i de smukke omgivelser.

Start besøget med en løbetur fra det ene trætoplegehus til det næste, mellem de høje træer, i sjove hængebroer helt oppe i trækronerne. Tag en af de sjove rutsjebaner ned igen og land blødt i skovbunden. Her kan I studere en bille i skovbunden og slappe af under åben himmel. Tag hinanden i hånden og test jeres stedsans i Skovlabyrinten eller hyg jer med en familiedyst i de forskellige lege og spillezoner.

Inden turen går hjem igen, så skal I lige hilse på de søde klappegeder, som elsker at få besøg.

WOW PARK Skjern ligger ved Finderup ca. 15 km. fra Skjern. 

Læs mere om WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern

Oplevelser og hygge til en hel dag i WOW PARK

I WOW PARK er der også masser af muligheder for hyggestunder, når I trænger til at puste lidt ud, inden de næste sjove lege. I kan købe mad, drikkevarer, is og kaffe samt f.eks. popcorn og snobrødsdej, som I kan tilberedes over bål. I må naturligvis også gerne tage madpakke med, som I kan nyde i parkerne.

I krea-værkstederne kan I slippe fantasien løs med værktøj, træ, maling og sjove naturmaterialer og sammen skabe finurlige figurer. 

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien med gode, fælles ferieminder, som vil holde længe -  til en god pris.

| Administrator
(Først publiceret )