Når I lejer et sommerhus i enten Vestjylland eller Sønderjylland, kan I få 15 % rabat til WOW-Park.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår I rabatten:

24 timer efter bestilling af sommerhuse i enten Vestjylland eller Sønderjylland, vil I få adgang til en rabatvoucher i jeres MyBooking. Denne rabatvoucher skal udskrives og medbringes til WOW-Park. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til WOW-Park.

Husk at tjekke parkens åbningstider på: wowpark.dk 

WOW-PARK

WOW-Park - en perfekt familieattraktion

WOW-Park er en legepark helt oppe i træerne. Her kan I slå jer løs i en anderledes forlystelsespark, som giver rigtig gode oplevelser, god motion og masser af grin. Parken er indrettet således, at der er noget for alle aldre. Så tøv ikke med at tage børn og bedsteforældre med, for alle vil få en dejlig dag i WOW-Park.

WOW-Park - en anderledes forlystelsespark 

Aktiviteter i WOW-Park 

I WOW-Park er der aktiviteter oppe i træerne, under jorden og i skovbunden. Oppe i træerne finder du f.eks. gangbroer, rustjebaner og de spændende trætop-hytter. I Troldehulen, under jorden, kan I kravle rundt i de mørke og spændende gange, på jagt efter trolden. I skovbunden kan alle være med. Her kan I bl.a. teste stedsansen i labyrinten eller svinge jer i de store gynger.  De søde klappe-geder må I også huske at sige hej til.

WOW-Park er ikke kun en sommerattraktion. Parken summer af liv og sjove events. I kan derfor sagtens aflægge WOW-Park et besøg i f.eks. påske-, pinse- og efterårsferien. 

Sommerferieaktivieter 2019 i WOW-Park 

Der sker altid noget i WOW-Park, og i sommerferien kan I være med til en lang række forskellige aktiviteter i parken. Aktiviteterne er både for børn og voksne og vil give hele familien nogle rigtig gode fælles minder samt færdigheder, I kan bruge efter ferien. 

Kom f.eks. og lær hvordan I tænder bål på den bedste måde - og ikke mindst hvordan I holder gang i bålet. I kan også købe lækker mad lavet over bål i parkhaven. Når I kommer hjem igen, har I så alle muligheder for selv, at kaste jer ud i en omgang bålmad. 

At tegne og male er altid hyggeligt samt en aktivitet som både børn og voksne kan samles om. I WOW-Park kan I slippe kreativiteten løs og deltage i tegne og maleaktiviteter, sammen med en kunstner. Motiverne er naturligvis inspireret af parken. 

Mange børn drømmer om at have deres helt egen svævebane hjemme i baghaven og i WOW-Park kan I lærer at bygge en svævebane, sammen med andre, ude i skoven. Sammen med en voksen hjælper børnene hinanden. 

Der er flere sjove, lærerige og familievenlige aktiviteter i WOW-Park hele sommeren. I kan finde flere informationer om WOW-Parks sommeraktiviteter og oplevelser på: www.wowpark.dk 

Trætop-hytter i WOW PARK

God mad skal der til

De mange aktiviteter kræver naturligvis også brændstof til kroppen. I WOW-Park er der flere muligheder for både at nyde jeres medbragte mad samt mulighed for at købe diverse lækkerier. I parken lægges der vægt på god og sund mad, som kan købes i parkens café. I parken er der også mulighed for at grille over bål.

 

| Administrator
(Først publiceret )