Når I lejer et sommerhus i enten Vestjylland eller Sønderjylland, kan I få 15 % rabat til WOW PARK i Skjern og Billund. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår I rabatten:

24 timer efter bestilling af sommerhuse i enten Vestjylland eller Sønderjylland, vil I få adgang til en rabatvoucher i jeres MyBooking. Denne rabatvoucher skal udskrives og medbringes til WOW PARK. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til WOW PARK.

Husk at tjekke parkernes åbningstider på: www.wowpark.dk

Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

WOW PARK

Kom til kriblende-krablende HalloWOW i hele efterårsferien

WOW PARK, både i Billund og Skjern, er stedet for en sjov, (u)hyggelig og aktiv efterårsferie. Hele efterårsferien er der unikke oplevelser i parkerne, for alle legebørn fra 2 til 102 år!

Kom f.eks. og flyv højt som flagermusen i kæmpeslyngen Flagermusen. Slip fantasien løs i krible-krable værkstedet og tag på jagt efter edderkopper i parken og deltag i konkurrencen om 5 x 5 årskort (Værdi: op til 1.700 kr. pr. vinder.)

Der er også tændt op i bålene, hvor I kan hygge jer sammen. I kan også stille sulten med lækre HalloWOW-specialiteter, som f.eks. indbagt rødslange og sumpvand med slanger. Læs mere om efterårsferie i WOW PARK og planlæg jeres dag med masser af sjove aktiviteter. 

Efterårsferie i WOW PARK

Fuld gas, fri leg og sjov sammen – i den vildeste skov

WOW PARK er en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skovens vilde natur.

Her er frisk luft, leg og hygge for hele familien – hele dagen!

Giv den gas i de mange trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i trækronerne, i GIGA-nettene med de store bolde, i sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger. Find vej gennem labyrinterne og i de underjordiske huler og gange. Lav sjove kreationer i krea-værkstedet eller gå en tur forbi de søde klappegeder. 

Når I bliver sultne, kan I købe lækker mad, is og kaffe – eller hygge jer med en medbragt madkurv.

WOW PARK

Helt ny WOW PARK i Billund

I 2020 åbnede en ny, flot park i Billund.

I parken vil I opleve at, der er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt, når I bevæger jer rundt på det store areal, som svare til mere end 40 fodboldbaner.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og vælger I at købe et årskort, bliver prisen selvfølgelig endnu mere fordelagtig.

Der er flere sjove, lærerige og familievenlige aktiviteter i WOW PARK. I kan finde flere informationer om de mange aktiviteter og oplevelser på: www.wowpark.dk 

WOW PARK

 

| Administrator
(Først publiceret )