eatwith - helt unikke ferieoplevelser

Elsker du at tale med de lokale og komme helt tæt på livet i det område du holder ferie i? Så skal du tage og benytte eatwith. Her handler det om at møde nye mennesker og ikke mindst spise lokalt.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Kan du godt lide at få unikke ferieoplevelser med hjem? Elsker du at tale med de lokale og komme helt tæt på livet i det område du holder ferie i? Så skal du tage og benytte eatwith. Her handler det om at møde nye mennesker og ikke mindst spise lokalt.

Middag med nye venner

eatwith tæller omkring 20.000 værter med forskellige baggrunde. De har dog ét tilfælles; kærlighed til madlavning samt det at møde nye mennesker. Disse mange værter åbner deres private hjem eller deres restaurant op for jer, mens I er på ferie. I kan både deltage i private middage og forskellige madlavningskurser.

VizEat

Find din vært

Konceptet er ganske simpelt: Via eatwith´s  hjemmeside kan du søge blandt de mange værter, som er i det område du skal besøge. Indtast dato, antal gæster og prisleje og du får vist alle de værter som matcher dit ønske. Når du har fundet en vært du gerne vil besøge, sender du blot en forespørgsel og værten vender direkte tilbage til dig. Nemmere bliver det ikke, at få en helt speciel middagsaftale i hus.

Når du booker et feriehus hos NOVASOL, vil du i din MyBooking blive præsenteret for et link til eatwith, såfremt der er eatwith værter i området. Du skal blot klikke på linket og du er på vej mod helt unikke og autentiske ferieoplevelser!

| Administrator
(Først publiceret )