Få rabat til Sagnlandet Lejre med NOVASOL

Lejer du et sommerhus på Sjælland, Lolland eller Falster, kan du få 33 % rabat på entreen til Sagnlandet Lejre.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til Sagnlandet Lejre: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus på Sjælland, Lolland eller Falster, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i Sagnlandet Lejre. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Sagnlandet Lejre. 

Udforsk Sagnlandet og få en oplevelse for hele familien

I Sagnlandet Lejre er der ikke kun noget at se på, men også en hel del aktiviteter for hele familien. Sejl i stammebåd, lav mel og brødkiks på jernaldermaner eller led efter skatte i det arkæologiske værksted. Smag, føl, lugt og leg med, når fortiden vækkes til live. Det er opplevelser for alle sanser! 

Der foregår altid noget spændende i Sagnlandets. Hold øje med sæsonprogrammet på www.sagnlandet.dk. Måske er det I jeres ferie, I kan teste jeres evner med bue og pil, møde de handlende vikinger, snitte en træske, uddanne jer til jernalderkrigere eller noget helt femte.

Ferie i sommerhus med oplevelse

Så lej et sommerhus på Sjælland, et sommerhus på Lolland eller et sommerhus på Falster og oplev oldtiden i Sagnlandet Lejre. Alt efter årstiden er der forskellige oplevelser og aktiviteter, specielt om sommeren hvor Sagnlandet indtages af af folk fra alle tidsaldre og det hele bliver til et levende museum.

Gå rundt blandt vikingere og oldtidsfolk og oplev hvordan de levede den gang. Du kan også prøve kræfter med krigertræning, samt lede efter gamle skeletter og skjulte skatte, som arkæolog for en dag og meget meget mere. 

| Administrator
(Først publiceret )