Få rabat til Ree Park med NOVASOL

Lejer du et af NOVASOLs mange sommerhuse i Jylland, kan du få 20 % rabat på entreen til Ree Park ved Ebeltoft.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til Ree Park: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Østjylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i Ree Park. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Ree Park.

Tæt på dyrenes verden

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Land Rover Safari og togtur 

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr. Det er en super måde at opleve de mange dyr på, og både børn og voksne vil få en god oplevelse på safarien.

I bør bestemt også tage med på en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

Ree Park

Spændende dyr på Naturscenen og kamelridning

Nyd en fantastisk fremvisning på Naturscenen med alt fra kloge grise til fascinerende og farvestrålende fugle. Du får en stor oplevelse i dyrenes verden.

Stig ombord på ørkenens skib. Prøv en sjov ridetur på én af vores store kameler. Voksne er også velkomne.

Vilde dyreaktiviteter

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter, hvor Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, de energiske lemurer springer rundt efter frugter og odderne flokkes om føden.

Guiden fortæller om dyrene, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål.

Stor naturlegeplads og abeskøn gåtur

Slip børnene løs på den store naturlegeplads. De stribede naboer skal nok holde øje: Tigrene bor nemlig lige ved siden af!

Besøg de skønne abeøer og mød nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter.

Læs mere om Ree Park og find åbningstider på:  www.reepark.dk

| Administrator
(Først publiceret )