Naturkraft

Når I lejer sommerhus i Sønderjylland, Østjylland eller Vestjylland via NOVASOL, får I 15% rabat på entré til oplevelsesparken Naturkraft.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat hos Naturkraft: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus, i ovenstående områder, vil I få adgang en rabatvoucher i jeres MyBooking. Denne rabatvoucher skal udskrives og medbringe sammen med et NOVASOL lejebevis. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Naturkraft. 

Tilbuddet skal anvendes i den periode, sommerhuset er lejet.  

Naturkraft – oplevelsesparken for naturens kræfter

Forbered dig på helt nye naturoplevelser – både ude og inde. I Naturkraft kan du iagttage, prøve og forstå naturens fascinerende kræfter helt tæt på. Parken ligger i Ringkøbing tæt på Vestkysten og er et oplagt besøgsmål for personer i alle aldre.

I oplevelsesparken er der desuden rigtig god plads, for Naturkraft ligger på en 45 hektar stor grund, som er åben for alle. Selve oplevelsesparken er på 5 hektar og omkranset af en op til 13 meter høj ringvold. Turen rundt om parken, på ringvolden, er 628 meter lang og kulminerer på Panoramabroen over selve hovedbygningen, hvorfra I kan se adskillige kilometer ud over det omgivende landskab.

Naturkraft

Nye oplevelser hver dag

To dage i Naturkraft er aldrig ens. Dagens aktiviteter tilpasses hver dag efter vejret. Vi elsker, når regnen pisker mod kinderne, og vi sammen kan udforske den vilde, våde natur. Vi elsker også, når solen danser på himmelen, og solenergien skal undersøges – og når det blæser, og vinden er drivkraften, der sætter skub i legen.

Trækker indendørsoplevelser i jer, så er det parkens hovedbygning I skal bevæge jer hen til. Her venter flere spændende udstillinger, hvor I f.eks. kan undersøge og se, hvordan vi mennesker påvirker klimaet. Hvor mange indbyggere kan du få i dit land? Og hvor meget skal der til, før jorden går under? Det kan du blive meget klogere på i det interaktive klimaspil ’Mennesket i naturen’ og meget mere.

Smag på lokale råvarer

I Naturkraft venter også gode madoplevelser, for her laves mad fra bunden med gode, friske råvarer. For at sikre den bedste kvalitet og samtidig mindske klimaaftrykket er Naturkrafts menu baseret på lokale råvarer, som passer til sæsonen. Alt krydret med strejf af kærlighed fra den danske natur. Hvis I foretrækker selv at have madpakken med, er der masser af steder, hvor I kan slå jer ned og nyde maden i den smukke vestjyske natur.

| Administrator