Hold dig opdateret med Jyllands-Posten

Få fri digital adgang i 14 dage med NOVASOL 

Nu kan du nemt holde dig opdateret på de seneste nyheder inden for blandt andet rejser, livsstil og bolig, når du holder ferie. Som NOVASOL gæst får du nemlig adgang til en gratis prøveperiode på 14 dage til Jyllands-Postens e-avis og alle artikler på jyllands-posten.dk.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Nu kan du nemt holde dig opdateret på de seneste nyheder inden for blandt andet rejser, livsstil og bolig, når du holder ferie. Som NOVASOL gæst får du nemlig adgang til en gratis prøveperiode på 14 dage til Jyllands-Postens e-avis og alle artikler på jyllands-posten.dk.

Tag avisen med i hele Europa

Det er altid skønt at holde ferie, men det er også rart at kunne holde sig opdateret på stort og småt i verden omkring. Med Jyllands-Postens e-avis får du nemt adgang til de sidste nyheder, inspirerende artikler og spændende interviews.

Du har adgang til Jyllands-Posten uanset hvor i Europa du lejer en feriebolig og uanset hvornår på året, du skal afsted.

Med telefonen eller iPaden i hånden kan du altid lige tjekke ind og scrolle rundt mellem dagens nyheder, spændende artikler, personinterviews samt mad, bolig og modeinspiration. Og du kan gøre det, lige når det passer dig, uanset om du ligger på en solvogn under sydens sol, sidder foran brændeovnen, mens du nyder vinterferien i Danmark eller har dagens første kop kaffe i hånden, som du nyder inden resten af familien vågner op, til en dejlig feriedag.

Måske mangler du ny inspiration til aftens grill-seance i sommerhuset, til din næste ferie eller måske har du endelig tiden til at fordybe dig i de længere artikler, mens hverdagen er sat lidt på pause. Alt det og meget mere kan du finde i Jyllands-Posten.

Uanset om du har lejet et sommerhus i Danmark eller i et af de øvrige lande, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger, så kan du få adgang til Jyllands-Posten - kvit og frit - i 14 dage. Det er nemt at komme i gang og efter prøveperioden, kan du selv bestemme om du vil fortsætte med et abonnement.

Prøv JyllandsPostens e-avis

Sådan får du adgang til e-avisen

· Når du har bestilt en NOVASOL feriebolig, får du tilsendt en mail med et link til MyBooking. 

- 24 timer efter bestillingen får du adgang til et link til Jyllands Posten i din MyBooking. 

· Klik på linket, læs betingelserne og følg derefter vejledningen.

- Vær obs. på, at så snart du aktiverer din adgang til Jyllands Postens e-avis, så starter din gratis prøveperiode på 14 dage. 

Har du spørgsmål til tilbuddet, bedes du kontakte Jyllands-Posten enten pr. tlf.: 87 38 37 37 eller via mail på: kundeservice@jp.dk

 

| Redaktør
(Først publiceret )