Få rabat til 5 golfklubber på Lolland-Falster

NOVASOL har indgået et samarbejde med 5 golfklubber på Lolland og Falster. Det betyder, at du og 3 af dine medrejsende, kan få 20 % rabat på max. 4 greenfee pr. sommerhus pr. uge.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat på greenfee til de 5 golfklubber: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus på Lolland eller Falster, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive, udfylde og medbringe til golfklubberne, sammen med dit NOVASOL lejebevis. Rabatten fratrækkes direkte ved den enkelte golfklub. 

Der gives rabat på disse 5 golfklubber: 

  • Halsted Kloster Golfklub 
  • Falster Golfklub 
  • Golfklubben Storstrømmen
  • Maribo Sø Golfklub 
  • Marielyst Golf Klub 
Golfklubber på Lolland og Falster

Sommerhusferie med masser af golfspil

Med dette samarbejde er der lagt op til sommerhusophold på Lolland og Falster med masser af dejlig golfspil. Inviter dine golf-kammerater til en fornøjelig dyst på Lolland eller Falster og nyd derefter masser af hyggelige timer sammen i sommerhuset. Sommerhuset vil give jer en privat ramme, hvor I kan planlægge ture til diverse golfbaner. Efter en god dag med masser af frisk luft, kan I vende tilbage til det lejede sommerhus på Lolland eller til jeres sommerhus på Falster og sammen lave aftensmad, mens I vender dagens golfoplevelser. 

I kan både leje sommerhus på Lolland og Falster for en hel uge eller for en miniferie. Lejer I et sommerhus for en hel uge, skulle der være god tid til, at teste banerne og evnerne på det grønne græs. En miniferie i foråret kan bruges til at støve golfspillet af efter vinteren. 

Golfklubber på Lolland og Falster

Sommerhuse på Lolland og Falster 

Der er et bredt udvalg af sommerhuse på Lolland og Falster. Vi kan tilbyde jer alt lige fra små, klassiske sommerhuse til store moderne feriehuse, hvor der er plads til alle golfkammeraterne. NOVASOL har eget servicekontor i Marielyst på Falster. I er altid velkomne til, at henvende jer på kontoret, hvis I har brug for hjælp til at finde det helt rette sommerhus eller har spørgsmål til området. 

| Administrator
(Først publiceret )