Lej sommerhus og få rabat til GIVSKUD ZOO

Når I lejer sommerhus i Jylland hos NOVASOL, kan I få 20% rabat på entreen til GIVSKUD ZOO.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til GIVSKUD ZOO

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringes i GIVSKUD ZOO. Rabatten fratrækkes ved indgangen til GIVSKUD ZOO. 

Der skal fremvise et gyldigt NOVASOL lejebevis ved indgangen sammen med rabatvoucheren. 

Vi anbefaler: 

Inden jeres besøg i GIVSKUD ZOO, vil vi anbefale, at I læser om diverse forholdsregler i parken. Så I er godt klædt på til en dejlig dag. 

Flere oplevelser på samme billet i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO giraf

Zoo og safari

Tag familien med på safari i jeres egen bil eller i safaribus og kom helt tæt på dyrene. Oplev når giraffer, zebraer, antiloper og mange andre spændende dyr, når krydser vejen lige foran jer. Fortsæt ind i løvers territorium, og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil. Besøg også mange andre fascinerende dyr til fods i zoo bl.a. kæmpeoddere, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn, vandbøfler og mange andre. Gennem hele sæsonen er der spændende fodringer og andre særoplevelser nær og hus dyrene.

GIVSKUD ZOO dinosauer

Mød fortidens giganter

Tag på to tidsrejser mange millioner år tilbage i tiden og oplev de fascinerede giganter, dinosaurerne, bl.a. den   store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus rex og 15 modeller i istidsudstillingen bl.a. mammutter. Alle er i naturlig størrelse.

GIVSKUD ZOO

Bliv inspireret og tag nye viden med hjem

 Glæd jer også til de mange spændende særudstillinger. Mød bl.a. mammutter og sabelkatte i naturlig størrelse i ”Tilbage til istiden” og oplev, hvordan død skaber liv i dyreriget i Dødens Hytte, hvordan vi selv kan hjælpe naturen i Inspiratorium og hvordan vi selv kan gøre en forskel for at bekæmpe plastikforurening i Plastik-Planeten. Alle udstillinger er inkluderet i indgangsbilletten.

Leg og hygge 

Når I er mætte af dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér. Der er også flere spændende udfordringer i dinolejren og istidslejren. Lad børnene give den gas på de kæmpestore legepladser og ikke mindst prøve kræfter i det store legetårn, mens I slapper af. Familiens mindste medlemmer vil uden tvivl særligt elske legepladsen med "klappegeder".

I kan nemt få en hel feriedag til at gå i GIVSKUD ZOO.
Det er muligt at købe mad og drikke i parken, og I er også velkomne til at medbringe egen madpakke.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré.

GIVSKUD ZOO sommerhus

 

| Administrator
(Først publiceret )