Lej sommerhus og få rabat til GIVSKUD ZOO

Når I lejer sommerhus i Jylland hos NOVASOL, kan I få 20% rabat på entreen til GIVSKUD ZOO.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til GIVSKUD ZOO

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringes i GIVSKUD ZOO. Rabatten fratrækkes ved indgangen til GIVSKUD ZOO. 

Der skal fremvise et gyldigt NOVASOL lejebevis ved indgangen sammen med rabatvoucheren. 

Vi anbefaler: 

Inden jeres besøg i GIVSKUD ZOO, vil vi anbefale, at I læser om diverse forholdsregler i parken. Så I er godt klædt på til en dejlig dag. 

Flere oplevelser på samme billet i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO giraf

Zoo og safari

Besøg de mange fascinerende dyr til fods i zoo bl.a. kæmpeoddere, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn, vandbøfler og mange andre. I juni i 2020 åbnes Danmarks største anlæg med pingviner. Her kan I se aktive pingviner boltre sig på land og i vand. Tag også familien med på safari i jeres egen bil eller i safaribus og kom helt tæt på dyrene. Oplev når giraffer, zebraer, antiloper, løver og andre spændende dyr, når krydser vejen lige foran jer.

GIVSKUD ZOO dinosauer

Mød fortidens giganter

Tag også på en tidsrejse mange millioner år tilbage i tiden og oplev dinosaurerne i naturlig størrelse. I den vilde natur i dinosaurparken møder I bl.a. den store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus rex. Hvis I tør.

Bliv inspireret og tag nye viden med hjem

Glæd jer også til de mange spændende særudstillinger. Oplev, hvordan død skaber liv i dyreriget i Dødens Hytte, hvordan vi selv kan hjælpe naturen i Inspiratorium og hvordan vi selv kan gøre en forskel for at bekæmpe plastikforurening i Plastik-Planeten. Den nye udstilling i 2021 præsenterer Jer for de 17 verdensmål i Verdensmålsparken. Alle udstillinger er inkluderet i indgangsbilletten.

GIVSKUD ZOO

Leg og hygge 

Når I er mætte af oplevelser, byder GIVSKUD ZOO på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér. Der er også flere spændende udfordringer i dinolejren. Lad børnene give den gas på de kæmpestore legepladser og ikke mindst prøve kræfter i det store legetårn, mens I slapper af. Familiens mindste medlemmer vil uden tvivl særligt elske legepladsen med "klappegeder".

GIVSKUD ZOO gorillaflok

En vildt god dag

I kan nemt få en hel feriedag til at gå i GIVSKUD ZOO og uanset om I søger lærende eller inspirerende oplevelser, så får I glade børn med jer hjem. Det er muligt at købe mad og drikke i parken, med I er også velkomne til at medbringe egen madpakke. Til de helt små børn, finder I puslepladser og plads til amning i Babycare Center. Trækvogne kan lånes gratis.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, i GIVSKUD ZOOs entré.

GIVSKUD ZOO sommerhus

 

| Redaktør
(Først publiceret )