Fisketure med Fishtrip

Få 5% rabat på fisketure i Danmark med Fishtrip!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Få 5% rabat på fisketure i Danmark

Som NOVASOL gæster får I 5% rabat på fisketure bestilt hos Fishtrip, for alle skal opleve glæden ved at fiske. Fishtrip arrangerer alt indenfor fisketure; med en kutter, en leje båd eller fra kysten. Se det store udvalg på fishtrip.dk. Fishtrip er en online portal, som gør det lettere at planlægge, booke og betale jeres fisketuri Danmark. Udover at være en online bookingportal, servicerer Fishtrip også grupper ved at hjælpe dem med at arrangerer private fisketure med f.eks. guider, kokke og med leje af udstyr. På www.fishtrip.dk kan I se de mange forskellige muligheder.

Den perfekte ferieoplevelse

En fisketur er det perfekte mix af action, samvær og sjov. Hos Fishtrip er det muligt at arrangere fisketure over hele landet, da der samarbejdes med nogle af de sejeste og mest passionerede lystfiskere. Kom ud på havet og få masser grin og nogle dejlige timer sammen. Der er masser tid til familiehygge, samtidig med at I får nogle fisk på krogen. Vores guider er klar til hjælpe alle - fiskere på alle niveauer er velkomne, og hos Fishtrip sørges der for, at alle får en god dag.

Fisketur med lidt ekstra

Hvis I er på udkig efter noget mere end en fisketur, så har vi desuden mulighed for at arrangere diverse tilvalg på jeres tur. Vi kan sørge for, at der bliver serveret mad og drikkevarer i løbet af turen. Vi har også mulighed for at sende en guide med på jeres tur, som har et godt lokalkendskab og ved en masse, om de fisk I fanger. Hvis jeres gruppe er til den helt store omgang, så kan vi også lave en Nak og Æd fisketur, hvor der kommer en kok med, så I kan tilberede og spise jeres fangst på turen.

Sådan bestilles jeres fisketur

I ringer på 5015 5196 på hverdage mellem 9.00-17.00 eller skriver en mail på kontakt@fishtrip.dk og fortæller hvor, hvornår og hvor mange I gerne vil ud og fiske. I må også gerne informere os om, hvorvidt I har eget grej med eller skal leje det på kutteren. Så sørger Fishtrip for at få booket turen til jer. Ved bestilling skal I blot oplyse denne kode: NOVASOLFISHTRIP for at opnå rabatten.